Ευρώπη, υποκρισία και δημοκρατικές αξίες αλά καρτ

Υποκρισία, ψευδολογία, πολιτικός αμοραλισμός, διαφθορά, Μακιαβελισμός. Τα δηλητήρια που μπολιάζουν τους ευρωπαϊκούς λαούς διαχρονικά, που αντιδρούν με έλλειψη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμφωνίες που καταστρατηγούνται από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Επίορκοι πολιτικοί, καταστρατηγώντας με καταπληκτική μαεστρία κάθε πολιτικικοιοκονομική, κοινωνική κατάσταση και αλλαγή, παρεμβαίνουν ή και επιβάλλουν στις μάζες τις θελήσεις τους, σε βαθμό που οι υπνωτισμένοι πολίτες, να μην είναι σε θέση να συλλάβουν το μέγεθος της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ενώπιον των υφιστάμενων αλλά και επερχομένων εξελίξεων, παρά όταν είναι είναι πλέον αργά και ο σκοπός των δολοπλόκων «που αγιάζει τα μέσα» εχει ήδη επιτευχτεί. Οι συνθήκες, «οι κανόνες», οι «αμοιβαίες αποδεκτές συμφωνίες» ,αλλάζουν ως δια μαγείας μέσα από παραμορφωτικούς φακούς, σκοπιμότητας. Σατανικοί σχεδιασμοί αποσταθεροποίησης κρατών. Λαθρεμπορία όπλων και συμφωνίες πολεμικών βιομηχανιών, τροφοδοτούν ακήρυκτους πολέμους και επαναστάσεις και η» σφαγή» εκατοντάδων χιλιάδων αθώων η και εκατομμυρίων, μπαίνει σε στάδιο που ονομάζουν «παράπλευρες απώλειες»..
Σε διεθνές επίπεδο, οι τρικλοποδιές, βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα των ισχυρών, εις βάρος των αδυνάτων χωρών, Οι φιλίες και συμμαχίες είναι για τους αφελείς (αμερικανοί, οι πρώτοι διδάξαντες), καθ ότι τα συμφέροντα είναι τυφλά και η αδηφαγία , η πλεονεξία και αισχροκέρδεια είναι μεγέθη ασυγκράτητα και κυρίαρχα. Το αλλόκοτο είναι ότι δεν τολμά κανείς, να αποτρέψει τ ην παγίδευση της κοινωνίας, η οποία με τον ένα η τον άλλο τρόπο «Πείθεται» δικαιώνοντας τις επεμβάσεις των δυνατών, οι οποίοι δήθεν θιγόμενοι, δρομολογούν ανείπωτες συμφορές, σε ολόκληρους λαούς, ακήρυκτους πολέμους και εξεγέρσεις που γρήγορα η προπαγάνδα «δικαιολογεί» στη συνείδηση των απλών ανθρώπων με τον χαρακτηρισμό του μονόδρομου και «απολύτως αναγκαίου». Έτσι θυμόμαστε την τραγωδία της Κύπρου και τι προηγήθηκε για να δικαιολογηθεί η αισχρή και ανήθικη τουρκική εισβολή, την οποία επέλεξαν οι.. σύμμαχοι για να διχοτομηθεί η Κύπρος και ικανοποιηθεί ο ξεθωριασμένος ανθελληνικος δράκουλας μακιαβελισής Χένρυ Κίσινγκερ.
Α. Δικτατορία στην Ελλάδα
Β. Ανατροπή τις Κυπριακής Κυβέρνησης
Γ. Εισβολή των Τούρκων ή καλλύτερα αποβίβαση τουρκικού στρατού στο ελληνικό νησί.
Δ. Είχαν οι παντοδύναμοι προδότες φροντίσει να ξηλωθεί όλη η Κυπριακή άμυνα και η ελληνική δύναμη να αποσυρθεί για να μην ενοχλεί τους αποβιβαζόμενους τούρκους. Το Αμερικανικό σχέδιο πετυχαίνει ενώ ο γραμματέας του ΝΑΤΟ κος Ζοζεφ Λουνς βρέθηκε ξαφνικά να κάνει διακοπές στη Μαγιόρκα.!
Ε. Καταπιεσμένη από τους δικτάτορες, η Ελλάδα προδίδεται από τους συμμάχους και «δεν κουνιέται φύλο» στο στρατόπεδο των «Φίλων». Απομονωμένη η Ελλάδα, στην φωλιά του Λύκου χωρίς κανένα στήριγμα, παραδομένη στις ραδιουργίες των μυστικών υπηρεσιών των «συμμάχων». Το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι του Β παγκοσμίου πολέμου, αφήνουν η καλλίτερα, ωθούν τους Τούρκους να αποβιβαστούν στο νησί για να «αποδώσουν» δικαιοσύνη και αποκαταστήσουν την Κυπριακή δημοκρατία που είχε ανατρέψει ο Σαμψών. Οι Τούρκοι ανενόχλητοι εισβάλουν και σφάζουν 3000 Έλληνες, που «αγνοούνται» έως τώρα. Η εξαπάτηση των Ελλήνων, η διπλοπροσωπία, υποκρισία και αισχρότητα ξεχείλισε από τα μυαλά των συνευρωπαίων φίλων. Πολλοί χαρήκαν από αυτό το μπαμπέσικο μαχαίρωμα του ελληνισμού. Έκαναν την γενέτειρα του πολιτισμού κουρελόπανο, την κατακρεούργησαν και την πρόσφεραν Κεμπάπ στον Αττίλα, διότι λέει… οι συνταγματάρχες τους οποίους οι ίδιοι προώθησαν στην εξουσία χάριν των συμφερόντων τους, είναι δικτάτορες! Ρε… άι στα κομμάτια αισχροί απατεώνες, ψιχανωμαλοι και «τυφλοί στο μυαλο μυαλό και την ψυχή»!
Βρε Ευρώπη… Ευρωπούλα… διεφθαρμένη και ανάξια του ελληνικού πολιτισμού, που είναι η ηθική σου και το δίκαιο; Το Ευρωπαϊκό κεκτημένο που δεν είναι τίποτε άλλο από το δίκαιο και τα πανανθρώπινα δικαιώματα; Που είναι η Αλληλεγγύη των λαών σου, το πνεύμα του Ευρωπαϊκού συντάγματος, συστατικό ενοποίησης των Ευρωπαϊκών χωρών; Βρε ψεύτες και απατεώνες, που είναι Η Δημοκρατία που σας διδάξαμε; Βρε κοιμώμενα ζόμπι Ευρωπαίοι, πως επιτρέπετε τους ακήρυκτους πολέμους ανά τον κόσμο; Τις καταστροφικές συνέπειες δεν τις αναλογίζεστε; Το ότι η Ευρώπη σταδιακά καταστρέφεται από την μεταβολή της κουλτούρας της και δεν θα είναι πια η Ευρώπη του χτες, δεν σας ενδιαφέρει; Γιατί συμβιβάζεστε με την αιματοχυσία στην μέση ανατολή, επειδή ορισμένοι πλούσιοι Homo erectus θέλουν να καταληστέψουν τις χώρες από τα κοιτάσματα πετρελαίου που κρύβει το έδαφος τους; Γιατί μένετε βουβοί και άβουλοι με την αποσταθεροποίηση των κυρίαρχων κρατών στην Ασία και Αφρική;
Δεν σας ανησυχεί η εισβολή των προσφύγων και μεταναστών, που απειλούν άμεσα την αλλαγή του δημογραφικού των Ευρωπαϊκών χωρών; Ούτε οι χιλιάδες πνιγμένοι στην Μεσόγειο, φτωχοί άνθρωποι , γυναίκες, παιδιά; Και πέρα από το να θεωρείτε κορυφαίο ανθρώπινο δικαίωμα την ομοφυλοφιλία και σιωπάτε για κάτι παράξενους νόμους περί κτηνοβασίας, δεν νομίζετε ότι τα πρώτο και κυρίαρχο δικαίωμα του ανθρώπου είναι η αδιαπραγμάτευτη προστασίας της ζωής και η αδιαπραγμάτευτη μέριμνα για την προστασία των αθώων παιδιών του ανθρώπου; Βρε διεφθαρμένοι και πωρωμένοι της οικονομικής Ελίτ, ποιος σας είπε ότι με τα λεφτά σας και την εξαγορά συνειδήσεων θα κερδίσετε την ηγεμονία των λαών, εσαεί και δεν θα γκρεμιστείτε στον καιάδα σαν απόβλητα της ανθρώπινης απαξίωσης;
Σαν πύρινη καταιγίδα η άρνησης των δημοκρατικών αρχών και η καταστρατήγησης των νόμων απλώνονται και στην εσωτερική διακυβέρνηση της χώρας μας. Οι πολιτικοί με περισσή υποκρισία διχάζουν και αποπροσανατολίζουν τον λαό. Η αντιπολίτευση μεταβάλλεται σε δογματικό στρατόπεδο οποίο προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στους πολίτες να πιστέψουν ότι η νέα κυβέρνησης φέρει ακέραια την ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας και όχι «τα μικρολαθακια» του παρελθόντος από εκείνους που συμπεριφέρονται σαν να αποτελεί η εξουσία κληρονομικό δικαίωμα μιας ορισμένης και πολύ γνωστής κάστας. Ξέχασαν τις ραγιάδικες συμπεριφορές τους έναντι των «συμμάχων» φίλων τους, τις Offshore εταιρίες τους, Και την ανεξέλεγκτη εξαγωγή κεφαλαίων σε οικονομικούς παραδείσους; Όλα τα ξέχασαν λες και ήταν ένα απλό παιχνίδι και όχι λαφυραγώγησης της φτωχής και χιλίοπροδομενης Ελλάδας. Τώρα λέει, «δεν μπορούν να αφήσουν την χώρα στα χεριά αριστερών κυβερνήσεων» λες και τούτο είναι ταμπού στον καπιταλιστικό κόσμο μας και με θράσος δίνουν συμβουλές στον λαό , το πώς θα ανορθώσουμε την οικονομία της χώρας, την οποία οι ίδιοι κατέστρεψαν.
Τι να πει κάνης. Μπας και τους έλλειψε ο Κοτζαμανης; Το πώς ανενόχλητοι και με άνεση κατάφερναν να στέλνουν τα αφορολόγητα και αδικαιολόγητα του πόθεν εσχες, σε οικονομικούς παραδείσους είναι κάτι που ο λαός μας πρέπει να μην ξεχνά μεχρι να σταματήσει αυτή την αιμορραγία που απειλεί την επιβίωση τους έθνους μας, το μέλλον του οποίου υποθηκεύεται με Δάνεια τοκογλύφων., οι οποίοι στοχεύουν στην ολική απώλεια την εθνικής μας κυριαρχίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ενώ αυτή η Ωραία μας χώρα θα μπορούσε να ήταν αυτάρκης και μια πολύ ευημερούσα χώρα στην Ευρώπη. Ίσως η πρώτη! Η πάταξης όλων αυτών των φαύλων είναι επιβεβλημένη. Ο Ισοκράτης συμβουλεύει τους Έλληνες, να απομακρύνουν τους «Αισχρούς» από την κοινωνία και να αναδείξουν τους «Αρίστους» να κυβερνήσουν τις ελληνικές πόλεις. Το δογματικό μίσος που διέπει ορισμένους κομματικούς παράγοντες δεν είναι παρά το θερμοκήπιο όπου εκκολάπτεται ο διαχρονικός διχασμός των ελλήνων πολιτών.
Βρε νέοι πολιτικοί, δεν σας είπαν οι πατεράδες σας ότι ο εμφύλιος, αποτέλεσμα του μίσους και του διχασμού έφερε στη χώρα 100 χρόνια οπισθοδρόμηση, την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. Αυτό δεν βιώνουμε σήμερα; Τέτοιο μίσος και μισαλλοδοξία σπάνια συναντά κανείς στην λοιπή Ευρώπη. Μαντάρα ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Οι μισοί Έλληνες εναντίον των άλλων μισών. Ο κόσμος όμως ο σημερινός, γνωρίζει πολύ περισσότερα από εκείνον της περασμένης γενιάς. Είναι ποιο μορφωμένος και είναι πολύ αμφίβολο αν πείθεται από παθογένειες και μίσος προκειμένου να χαράξει το μέλλον του. Μέχρι τις επόμενες εκλογές πολλά μπορεί να συμβούν. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις. Πάντως, νικητής φαίνεται να είναι εκείνος που μιλά στην ψυχή του λαού με έργα και όχι εκείνος που νομίζει ότι μπορεί να ψεύδεται γιατί οι έλληνες συνεχίζουν να τρώνε ακόμη κουτόχορτο.

Γιάννης Ζερβός

Related Posts