Τρεις όμορφες στιγμές το 2017 και καλή μας… αποκοπή

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Να λοιπόν που φτάσαμε αισίως στο τέλος μιας χρονιάς και στην αρχή μιας νέας, γιατί κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή…. Μια χρονιά γι’ άλλους καλή για άλλους άσχημη, ότι και να είναι, είναι πλέον παρελθόν!
Κοιτώντας πάντα μπροστά θέλω απο καρδιάς να σας ευχηθώ καλή Αποκοπή από τα παλιά και απ’ όσα σας στεναχώρησαν. Με καθαρή καρδιά και μυαλό να υποδεχτούμε το Νέο Έτος με ελπίδα, αισιοδοξία, αγάπη, ανθρωπιά, δημιουργικότητα, υγεία και αγώνα! Προσωπικά θέλω απο το Νέο Έτος υγεία και για το Ληξούρι μου Αποκοπή απο τον Δήμο Κεφαλονιάς! Θέλω να ξαναλάμψει η πόλη μου, να επιστρέψει η ανάπτυξη, το φώς, ο πολιτισμός, η κουλτούρα, το χαμόγελο στους δημότες, η αισιοδοξία και με τα καλύτερα μυαλά να φτιάξουμε το Ληξούρι που μας αξίζει, υπερήφανο για το παρελθόν του και ελπιδοφόρο για το μέλλον! Αγώνα θέλει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε… Καλή Αποκοπή…

Τρεις όμορφες στιγμές θα κρατήσω από το 2017
1ον. Το πρώτο ΛΗΞΟΥΡΙ QUAKE FESTIVAL, την αρχή μιας προσπάθειας να μπεί το Ληξούρι στο χώρο των μεγάλων φεστιβάλ που αναδεικνύουν μια περιοχή και την κάνουν πόλο έλξης.
2ον. Των αγώνα των φοιτητών και καθηγητών για το Τ.Ε.Ι της πόλης μας και την αγάπη τους για το Ληξούρι.
3ον. Την συνεργασία μου με άξιους ΦΙΛΟΥΣ στις εκλογές του Επιμελητηρίου, που έδειξαν ότι η Κεφαλονιά αν ενώσει τις υγιείς δυνάμεις της μπορεί! Οι διαχωριστικές γραμμές είναι γι’ αυτούς που καλλιεργούν το δόγμα διαίρει και βασίλευε…
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοήθησαν να ζήσω αυτές τις στιγμές! Θα είμαστε μαζί και ενωμένοι το 2018 για να τα πάμε ακόμα καλύτερα και την Κεφαλονιά ακόμα ψηλότερα!

Διονύσης Περδίκης
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πάλλης

Related Posts