Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Φ.Κ.Κ.

Προκειμένου να συμπληρωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Κεφαλληνίας, για την τριετία 2018-2020, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2301/1920, με την εκλογή τριών πολιτών ως μελών, μονίμων κατοίκων Αργοστολίου, καταγόμενων ανά ενός από τις επαρχίες Κραναίας, Πάλλης και Σάμης ΚΑΛΟΥΜΕ:
Κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί, να εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ του Αδελφάτου των Φ.Κ.Κ, να υποβάλλει αίτηση στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Κεφαλληνίας μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου 2018. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να είναι Βουλευτές, Δήμαρχοι, Δημοτικοί ή Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οφειλέτες των ΦΚΚ, καθώς και συγγενείς των υπηρετούντων στα ΦΚΚ και από αυτά μισθοδοτουμένων εν γένει υπαλλήλων ή ιατρών, μέχρι συγγενείας πέμπτου βαθμού εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με την αίτησή τους, σύντομο βιογραφικό και υπεύθυνη δήλωση, περί του ότι, πληρούν τις ανωτέρω αναφερόμενες προϋποθέσεις και δεν εμπίπτουν στους σχετικούς περιορισμούς.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Related Posts