Το κρυφό σχολείο του Αντιδημάρχου Παλλικής και ο δρόμος των Κουρουπάτων

Μετά από την συνάντηση που είχαν στο (κρυφό σχολειό) ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης και ο κύριος Αντιδήμαρχος Παλλικής με μερικούς παρέδρους (και εκπροσώπους συλλόγων της αρεσκείας τους).
Να μας πουν και εμάς δημόσια τι απόφαση πήραν για το πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί και όπως φαίνεται θα μας ταλαιπωρεί για πολύ καιρό ακόμα. Να μας εξηγήσει ο κύριος Αντιδήμαρχος Παλλικής πως και τώρα ξαφνικά (χωρίς να είναι λέγοντας μας συνέχεια στην αρμοδιότητα του Δήμου ο δρόμος Ανωγής) πως τώρα μπορεί να επέμβει και να ασκεί τα καθήκοντα του; Πως τώρα ξαφνικά έχει λόγο; Πως κανονίζει συναντήσεις για πληροφόρηση του έργου χωρίς να καλέσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους πολίτες; Παρά μόνο μερικούς παρεδρους. Πως κανονίζει συναντήσεις τύπου Κρυφό Σχολείο και όχι δημόσιο κάλεσμα στους ταλαιπωρημένους και αγανακτισμένους πολίτες που βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα. Από ότι διαβάσαμε στα Σάιτ είπαν ότι: Ο Αντιδήμαρχος κύριος Κατσιβέλης τόνισε ότι πρέπει μια αντιπροσωπεία (Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Πάρεδροι Κοινοτήτων) να ανεβεί στην Αθήνα και να επισκεφτεί τον Υπουργό στο ΥΠΟΜΕΔΙ.
Εμείς προτείνουμε να πάτε στις Βρυξέλλες καλύτερα, αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι από εδώ. Τώρα το θυμήθηκαν ύστερα από τόσο καιρό αδράνειας; Τώρα ξύπνησαν τελικά; Τώρα έχουν λόγο; Τώρα μπορούν να επέμβουν; Ή μήπως στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι άλλο; Ή μήπως αποσκοπούν σε αλλά πράγματα; (δηλαδή βλέπουνε τον αφανισμό τους στις επόμενες εκλογές!) Τελείωσαν τα ψέματα κύριοι της εξουσίας. Θέλουμε άμεση λύση σήμερα και όχι άλλα παιχνίδια πάνω στην πλάτη μας. Αρκετά παίξατε τόσο καιρό. Σαν Σύλλογος Καμιναράτων, αλλά και σαν νεολαία ντρεπόμαστε στο μέγιστο για αυτούς που κυβερνάνε τον τόπο. Κύριοι είσαστε ανάξιοι των καθηκόντων σας και σας ζητούμε να παραιτηθείτε το συντομότερο για να καθαρίσει ο τόπος από ανθρώπους που κοιτάζουν μόνο την καρέκλα. Και από ότι φαίνεται μας το δείχνετε τώρα σε αυτό το πρόβλημα που το διαχειριστήκατε κακότεχνα όπως όλα τα υπόλοιπα. Επιτέλους δώστε μας να καταλάβουμε ποιος έχει λόγο στο πρόβλημα. Ποιος έχει αρμοδιότητα και τελικά ποιος έχει την ευθύνη.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναράτων ο ΑΕΤΟΣ
Σταθάτος Ν. Διονύσιος

Related Posts