Επιστροφή στις νίκες για τον Κεφαλληνιακό

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αετό Πατρών με 52-47 που την διατηρεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β ΕΣΚΑ-Η.
Αν και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ο ΚΑΟ δεν κατάφερε ποτέ να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να τελειώσει το παιχνίδι παρά το καλό του πρώτο δεκάλεπτο. Έτσι παρά την κακή του εμφάνιση έδειξε ότι έχει αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή και μπορεί να κερδίζει ακόμα και στις κακές του μέρες. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον παίκτη της ομάδας μας Αγγούρια Παντελή, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού. Του ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ!Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου εκτός έδρας με τον Τρίτωνα Πατρών.
Δεκάλεπτα: 23-15, 32-26, 43-39, 52-47.
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Αντωνάτος), Κουγιανός 17(5), Κρητικός 2, Κουμαριώτης 7(1), Μανέντης, Μπλέτσος, Κουνάδης 1, Βασιλάκης, Μαγουλάς 4, Βαγγελάτος 6, Δαμκαλής 8, Δαναλάτος, Αντωνάτος 7(1).
ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: ( Τσακούλης), Κομνηνός, Μουζακιάρης 7(1), Φωτιάδης 5(1), Φαρμάκης 8(2), Βασιλέλης, Προδρομίτης 17, Μαρκόπουλος 4, Καπέτσης 6.

Από το Γραφείο Τύπου του Κεφαλληνιακού

2 3

Related Posts