Μέτρια εμφάνιση και μεγάλη σε έκταση ήττα για τον Παλληξουριακό, 4-0

Μένοντας μακριά από το καλό πρόσωπο που είχε δείξει τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, ο Παλληξουριακός ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την ΠΑΟ Βάρδας στον σημερινό του αγώνα στη Νέα Μανωλάδα.
Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου κατάφερε να κρατήσει τα προσχήματα για μια ώρα αγώνα περίπου όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0. Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι, που είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο περισσότερο διάστημα κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα του Παλληξουριακού και να πετύχουν τρία γκολ. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ στο 22 για τον ΠΑΟ Βάρδας και συνάμα το δρόμο για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν άψογα αυτό το προβάδισμα μέχρι και το 70, οπότε ο Ανδρέας Γούρμος έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη. Στη συνέχεια, οι «ταύροι» της Βουπρασίας βρήκαν χώρους και στο 79 ήταν η ώρα του Θανάση Καλογερόπουλου να γράψει το 3-0, ενώ στο 81, ο Νίκος Ντόμας έκανε το τελικό 4-0.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (80 Καρούτης), Ντόμας, Γούρμος (77 Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (85 Πρίφτης), Γ. Πολίτης (85 Παλιάτσας).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σκαμαντζούρας, Χασάι (85 Καπάτος), Ζάβαλης, Ζερβός, Καράι (85 Μπαλάσκας), Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής (58 λ.τρ. Πολλάκης), Μπράτι (87Α. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος, Αραβαντινός.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Καλαμάτα – Τσικλητήρας Πύλου 0 – 0
Αστέρας Αμαλιάδας – Α.Σ. Λεωνιδίου 3 – 0
Αστέρας Βλαχιώτη – Ζάκυνθος 4 – 0
Διαγόρας Βραχνείκων – Αχαϊκή 0 – 0
Παναρκαδικός – Πανηλειακός 2 – 0

Η βαθμολογία (16 αγώνες)
Αστέρας Βλαχιώτη 37
Αστέρας Αμαλιάδας 33
Παναρκαδικός 27
Πανηλειακός 27
Καλαμάτα 27
ΠΑΟ Βάρδας 26
Διαγόρας Βραχνέικων 20
Αχαϊκή 19
Τσικλητήρας Πύλου 18
Ζάκυνθος 15
Παλληξουριακός 10
Λεωνίδιο 2

Η επόμενη αγωνιστική (25-02)
Τσικλητήρας Πύλου-Λεωνίδιο
Ζάκυνθος-Καλαμάτα
Αχαϊκή-Αστέρας Αμαλιάδας
Παλληξουριακός-Αστέρας Βλαχιώτη
Πανηλειακός-Διαγόρας Βραχνείκων
Παναρκαδικός-Π.Α.Ο. Βάρδας

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

 

Related Posts