ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς: «Εξωγήινος και με jet lag ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ»

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς μόλις έφτασε στη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Μάλλον προέρχεται από τον πλανήτη της βραχείας μνήμης, με προγραμματισμένο λογισμικό, πρόσβασης στο παρελθόν, μόνο τα τρία τελευταία χρόνια.
Όλα τα άλλα γύρω του, τοίχος λευκός σαν του ψυχιατρείου, αποδίδoνται σε jet lag! Θα μιλήσουμε απλά, χωρίς καθόλου ιατρικούς όρους, αλλιώς θα αναγκαστεί να στείλει το κείμενο στα κεντρικά της ΝΔ, αφού εδώ δεν είδαμε ούτε ένα μέλος της τοπικής ΝΔ, γιατρό, οδοντίατρο, νοσηλευτή, διοικητικό έστω, να πλαισιώνει το πάνελ της συνέντευξης για την Υγεία. Στα κεντρικά όμως, αν βρεθούν οδοντίατροι κοντά στον κ. Οικονόμου που φοβερίζει με σπάσιμο χεριών, υπάρχει διπλός κίνδυνος! Οι μεν οδοντίατροι που ασφαλίζουν δια βίου τα επιδέξια χέρια τους, κινδυνεύουν να χάσουν τα «εργαλεία» της δουλειάς και της δεξιότητάς τους. Ο δε κ. Οικονόμου κινδυνεύει να πουλήσει όλα τα Μεσόγεια για να τους αποζημιώσει!
Με ανθρωπιστικό λοιπόν πνεύμα, ο Τομέας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορεί τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς, ότι το νευρικό σύστημα στον άνθρωπο, αποτελείται χοντρικά, από τον Εγκέφαλο, τα νεύρα και τις νευρικές απολήξεις (τελικά τμήματα). Οι νευρικές απολήξεις δίνουν κίνηση και αίσθηση στο σώμα. Με όλη μας τη συμπάθεια, τον συμβουλεύουμε να μην λειτουργεί όπως οι τελικές «νευρικές απολήξεις», ενεργοποιώντας στερεότυπα με καθοδήγηση από κεντρικούς και έντρομους πλέον «Εγκεφάλους».
Οι Κεφαλονίτες, το ξέρετε, αγαπούν πολύ τον τόπο τους. Δεν είναι ούτε τοπικιστές, ούτε εθνικιστές. Είναι άτοπο λοιπόν να ξεσηκώνετε τοπικίστικα στερεότυπα στους Ληξουριώτες για το Μαντζαβινάτειο και στους Αργοστολιώτες για το ΓΝΚ. Σε όλους δε μαζί τους Κεφαλονίτες να στέλνετε μηνύματα φόβου ότι κινδυνεύει η ζωή τους από ελλιπείς ιατρικές υπηρεσίες. Αν δεν είναι αυτό κλασσικό fear appeal (πρόκληση φόβου), με τα γνωστά μοντέλα του συντηρητισμού για την Υγεία, τότε τι είναι; Έλλαμψη πάθατε ξαφνικά; Όλοι γνωρίζουν τα χρόνια ελλείμματα στην Υγεία. Όλοι γνωρίζουν ποιος ευθύνεται 40 τόσα χρόνια γι αυτό. Όλοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βάζει το κεφάλι του στον ντορβά» των συμφερόντων, προκειμένου να εξυγιάνει την πολύπαθη Υγεία.
Είναι προφανής ο στόχος σας, να στρέψετε τον κόσμο στον ιδιωτικό χώρο της εμπορευματοποίησης της υγείας από τους μεγαλογιατρούς. Ενέσεις Lucentis, ωχρά κηλίδα και ξερό ψωμί, σας θυμίζει κάτι; Ο ΣΥΡΙΖΑ και από συστηματική δουλειά γνωρίζει και γόνιμη κριτική δέχεται, αλλά όχι από «εξωγήινους» έντρομων Κυρίων. Και όπως έλεγαν οι Έλληνες για τους Ενετούς «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και λέγεται Novartis.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Related Posts