Σούπερ Διλινάτα στο δεύτερο ημίχρονο, 4-1 επικράτησαν της Σάμης

Τα Διλινάτα φαίνεται ότι άφησαν οριστικά πίσω τους τις αναταράξεις από την φυγή του Θόδωρου Βουκελάτου από τον πάγκο τους και επικράτησαν της Σάμης με 4-1 στις Κεραμειές μένοντας παράλληλα στην κορυφή του πρωταθλήματος και σε απόσταση ασφαλείας από τους Πρόννους.
Έχοντας πλέον στον πάγκο τους τον Χρήστο Τζωρτζάτο που δεν αγωνίστηκε χρειάστηκε να σπαταλήσουν ένα ημίχρονο μέχρι να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο διάστημα αυτό η Σάμη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, παρά τις πολύ καλές στιγμές που είχαν οι γηπεδούχοι σε πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι, που παρουσίασαν μια πολύ νεανική ομάδα, στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς μπήκαν μπροστά. Στο 40 ο Γιάννης Αμούργης θα βρει με σέντρα το κεφάλι του Κυριάκου Μωραΐτη και αυτός με κεφαλιά θα νικήσει τον Καλαφάτη κάνοντας το 1-0. Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, που θα πετύχουν τέσσερα τέρματα και θα χάσουν και άλλες ευκαιρίες. Στο 56 ο Τούρλας με επευθείας εκτέλεση κόρνερ θα ισοφαρίσει σε 1-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μετά από γύρισμα του Τούρλα στην περιοχή και κόντρα στον Περιβολάρη, ο Δημήτρης Τζωρτζάτος από κοντά με πλασέ θα βάλει τα Διλινάτα μπροστά με 2-1. Ένα τραγικό λάθος του Φωτόπουλου στο 65 (δεν συννενοήθηκε σωστά με τον Φλαμιάτο) θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1. Το σκορ θα κλείσει στο 88 με σκόρερ τον Δημήτρη Αναλυτή που μέσα από την περιοχή θα νικήσει με σουτ τον Καβαλλιεράτο για το τελικό 4-1.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Χρήστος Τζωρτζάτος), Καλαφάτης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ., Κλειτογιάννης, Τούρλας, Καλαφάτης Ε. (77 Αναλυτής), Ντεντλάλα (79 Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος (83 Λουκάτος).
ΣΑΜΗ: (Βαγγέλης Μιχαλάτος), Φλαμιάτος (74 Καβαλιεράτος), Φωτόπουλος, Τρίφι (69 Ζαχαράτος), Βαλλάτος, Μάστορας (84 Γκρέμος), Μωραΐτης Ν., Παπαδημάτος, Μετάι, Μωραΐτης Κυρ., Περιβολάρης (66 Δρακάτος), Αμούργης Ι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2 3 4

Related Posts