Σημαντικές επιτυχίες του κωπηλατικού του ΝΟΑ

Το Κωπηλατικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στις 11-3-18 συμμετείχε στους πρώτους κωπηλατικούς αγώνες για τη φετινή χρονιά που διεξήχθησαν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τους οποίους διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ερετών εις μνήμην Παύλου Δαμαλά.
Η αυλαία της φετινής μας αθλητικής αγωνιστικής περιόδου άνοιξε με επιτυχίες και με αισιοδοξία για το μέλλον του ομίλου μας όπως επίσης και με συνθήκες που θα ευνοήσουν ψυχολογικά την προσπάθεια του προπονητή μας που καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του Ομίλου μας, των παιδιών παρακολουθώντας χωρίς διακοπή οτιδήποτε διαδραματίζεται στην κωπηλασία μας, ενημερώνεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 9 σύλλογοι με περισσότερους από 100 αθλητές. Εμείς συμμετείχαμε με 6 αθλητές. Οι αγώνες διεξήχθησαν με πλήρη επιτυχία και με καλές συνθήκες και συγχαίρουμε το διοργανωτή όμιλο τον Ναυτικό Όμιλο Ερετών. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν εξής:
1000μ. Διπλό Κορασίδων 1η θέση με τις Μερκάι Σαμπιέ και Σοφία Λούκα
1000μ. Διπλό Παίδων 2η θέση με τους Βασίλη Τσιμπούκη και Χαρίλαο Τσιμπούκη
1000μ. Διπλό Κορασίδων ανάπτυξης 3η θέση με την Ευαγγελία Κοκκόση και Τζοάννα Μερκάι.
Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους γονείς τους και ελπίζουμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό για συνέχιση και βελτίωση των επιτυχιών τους.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

1 2

Related Posts