Αφήνει το καλό για το τέλος, μεγάλη νίκη του Παλληξουριακού επί του Τσικλητήρα

Μια από τις καλύτερες εντός έδρας εμφανίσεις του έκανε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου επί του Τσικλητήρα Πύλου με 3-1, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα της Μεσσηνίας αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Σπύρου Παπαδάτου κατάφεραν να περιορίσουν πολύ τους αντιπάλους τους, να προηγηθούν με 3-0 και μόνο όταν χαλάρωσαν λίγο δέχθηκαν το γκολ από τον Τσικλητήρα. Λυκούδης και Ζερβός επέστρεψαν από την τιμωρία τους, ο Χασάι σήμερα ξεκίνησε βασικός, ενώ ο Πολλάκης ήρθε από τον πάγκο. Μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Κόμητας, που πιστώνεται τις δύο από τις τρεις ασίστ των γκολ του Παλληξουριακού. Η σημερινή εμφάνιση και νίκη αποτέλεσε το καλύτερο κρας τεστ για την ομάδα του Ληξουρίου ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στους Πρόννους. Παρά την υπεροχή τους οι γηπεδούχοι άργησαν σχετικά να προηγηθούν στο σκορ και αυτό έγινε στο 40. Ο Μπράτι, με μια από τις πολύ έξυπνες πάσες πουτ συνηθίζει να κάνει, έβγαλε σε θέση βολής τον Ηλία Αντωνάτο και αυτός πλάσαρε στην έξοδο τον Χατζηδάκη ανοίγοντας λογαριασμό για την ομάδα του, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Παλληξουριακός θα φτάσει στο δεύτερό του γκολ. Συγκεκριμένα ο Κόμητας, μετά από εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά θα γυρίσει στον Μπράτι, που με τη σειρά του με πλασέ θα κάνει το 2-0. Στο 73 μετά από συνεργασία του Βαλεντή με τον Κόμητα, η μπάλα θα φτάσει στον Πολλάκη που με πλασέ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι απλά θα καταφέρουν να μειώσουν τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτησης με κεφαλιά του Πήλου ύστερα από σέντρα του Τσάτσου διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Καππάτος (55 Αντωνάτος Κ.), Πολυδωράτος, Ζερβός, Λυκούδης, Κόμητας, Μπαλάσκας (63 Βαλεντής Στ.), Αντωνάτος Η. (69 Πολλάκης), Μπράτι, Χασάι (85 Μουρελάτος), Αραβαντινός.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: (Ν. Κακαλέτρης), Χατζηδάκης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Νιόκκας, Τσάτσος, Σούκιο, Κροτσίδας (46 Μαράντος), Κωστόπουλος (46 Χατηστάμου), Γιαννόπουλος, Μέμα (74 Πήλος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Αχαϊκή-Πανηλειακός 0-1
Ζάκυνθος-Παναρκαδικός 2-1
Λεωνίδιο-ΠΑΟ Βάρδας 0-2
Καλαμάτα-Διαγόρας Βραχνέικων 2-2
Αστέρας Αμαλιάδας-Αστέρας Βλαχιώτη 0-0

Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες)
Αστέρας Αμαλιάδας 44
Αστέρας Βλαχιώτη 42
Πανηλειακός 36
Καλαμάτα 33
Παναρκαδικός 30
ΠΑΟ Βάρδας 30
Διαγόρας Βραχνέικων 27
Αχαϊκή 25
Ζάκυνθος 25
Τσικλητήρας Πύλου 21
Παλληξουριακός 13
Λεωνίδιο 2

Η επόμενη αγωνιστική
Τσικλητήρας Πύλου-Πανηλειακός
Παναρκαδικός-Παλληξουριακός
ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή
Διαγόρας Βραχνέικων-Ζάκυνθος
Αστέρας Βλαχιώτη-Λεωνίδιο
Αστέρας Αμαλιάδας-Καλαμάτα

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

1 2 3 4 5 6

Related Posts