Νέο Πυροσβεστικό Όχημα έφτασε στην Έρυσσο

Η Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Ερίσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο λαό της Ερίσου την παραλαβή του τελευταίου αποκτήματος της, του πυροσβεστικού οχήματος, Mercedes Unimog U 2450.
Αυτό το όχημα θα προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της Ερίσου ανέπαφο προς όφελος τόσον των κατοίκων της όσον και των πολυάριθμων επισκεπτών της. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας προς:
1. Τον κ. Ιάσωνα Κονιδάρη, που η αγορά του ως άνω οχήματος είναι δική του δωρεά ,
2. Τον κ. Γεράσιμο Κονιδάρη, που η βοήθειά του ήταν πολύτιμη
3. Τον κ. Hendrik Gerrit van Geest, για την πολύτιμη βοήθειά του στην διαδικασία αγοράς του οχήματος , και στην μεταφορά του από την Ολλανδία στην Αγκώνα της Ιταλίας
4. Τον κ. Τελώνη Γεώργιο, Ναυτικό πράκτορα , για την δωρεάν μεταφορά του οχήματος από την Αγκώνα στην Πάτρα και από την Πάτρα στην Κεφαλονιά με τα πλοία «Superfast XI” και «Νήσος Κεφαλονιά», αντίστοιχα, τα οποία πρακτορεύει
5. Τους πολλούς δωρητές Ρισιάνους, που κατέβαλαν το κατά δύναμιν για να αντιμετωπιστούν τα γενικότερα έξοδα της μεταφοράς του οχήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                 Η Γενική Γραμματέας
Κώστας Τζαμαρέλος  Ευδοκία Κουλουμπαρίτση

2

Related Posts