Σεμινάρια απόκτησης πτυχίου υπευθύνου πισίνας

Το Ενιαίο ΚΕΚ Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΕΚΕΚ ΤΑΚΙ Α.Ε.» συνεχίζει και τον μήνα Απρίλιο, την υλοποίηση σεμιναρίων, στο Αργοστόλι, αλλά και σε όλη την Κεφαλονιά, για τους επαγγελματίες που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή με στόχο την απόκτηση της πιστοποίησης «Υπευθύνου κολυμβητικής δεξαμενής».
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 19/04/2018. Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται άμεσα καθώς συγκροτούνται ολιγομελή τμήματα για την καλύτερη διεξαγωγή τους. Υπογραμμίζουμε ότι η πιστοποίηση των επαγγελματιών που διαθέτουν πισίνα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της πισίνας και τους εξασφαλίζει από πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος. Σύμφωνα με το νόμο 3766/2009-ΦΕΚ 102/α’/1.7.2009 πρέπει να υπάρχει κάποιος ο οποίος διαθέτει πτυχίο υπεύθυνου ασφαλείας κολυμβητικής δεξαμενής κατάλληλα εκπαιδευμένος και με το πτυχίο του να είναι σε ισχύ. Όλα τα πτυχία πρώτων βοηθειών και εποπτών ασφαλείας πισίνας έχουν ισχύ 3 έτη, ακόμα και τα παλιά που δεν γράφουν ημερομηνία λήξης. Ανανεώστε τα πτυχία σας. Μετά τη λήξη του πτυχίου δεν καλύπτεστε νομικά σε περίπτωση ατυχήματος (έμφραγμα, εγκεφαλικό, πνιγμός κλπ.) εντός και εκτός πισίνας. Για ξενοδοχεία με πισίνα άνω των 100m2 απαιτείται πτυχίο ναυαγοσώστη πισίνας (άλλο σεμινάριο).
Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 Ώρες
Απαραίτητα Δικαιολογητικά: 3 φωτογραφίες προσώπου, 1 φωτοτυπία ταυτότητας, Χαρτί από γιατρό ότι ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής για A’ Βοήθειες.
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
«Ε.Κ.Ε.Κ.-Τ.Α.Κ.Ι. Α.Ε.» Τ.Κ. 281 00 – ΛΑΣΣΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
26710 29151, 26710 29152
e-mail: ekek-kef@otenet.gr
web: ekektaki.tumblr.com
ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 12111206

2

Related Posts