Έκλεψε πάλι την παράσταση ο 8ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου στο Αργοστόλι

Ήταν η ιδανική μέρα για να διεξαχθεί ο 8ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου και αθλητές από την Κεφαλονιά, αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας τίμησαν το νησί μας συμμετέχοντας σε αυτόν δίνοντάς του μεγάλη αγωνιστική βαρύτητα.
Τα 10 χιλιόμετρα της διαδρομής αποδείχθηκαν πολύ… εύκολα για αυτούς που συμμετείχαν, αφού το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Από οργανωτικής πλευράς όλα πήγαν καλά και διορθώθηκαν κάποιες ατέλειες των προηγούμενων ετών. Πριν από τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων είχαμε τους μικρούς αγώνες δρόμου για τα πιτσιρίκια, που με την αγωνιστικόητά τους έκλεψαν την παράσταση. Την εκκίνηση στον αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης. Οι τρεις πρώτοι νικητές σε άνδρες και γυναίκες ήταν οι ακόλουθοι:

Στις γυναίκες:
1η Μαρία-Λουίζα Καμαρινού
2η Κατερίνα Καραπέτσου
3η Αγγελική Κεραμιδά

Στους άνδρες:
1ος Γεράσιμος Πατρίκιος
2ος Παναγιώτης Χάλδας
3ος Μαρίνος Βαρδαραμάτος
Αμέσως μετά τον τερματισμό των αθλητών, πέρα από τις απονομές στους νικητές και τα μετάλλια που δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, υπήρξε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα απί τα χορευτικά τμήματα του «Μπάλου», αλλά και του Γ Δημοτικού σχολείου Αργοστολίου, που χόρεψαν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για του χρόνου τέτοια εποχή, για τον 9ο Βαλλιάνειο αγώνα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Related Posts