Προπώληση Εισιτηρίων για την Συναυλία του Θανάση Πολυκανδριώτη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σας ενημερώνει πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την μουσική παράσταση «ΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ» με τον συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη και τους συνεργάτες του σε μια συναυλία που τα έχει όλα.
Μουσικά αφιερώματα στους ήχους των μεγάλων μας δημιουργών, αλλά και μουσικές διαδρομές με επιτυχίες των μεγαλύτερων λαϊκών τραγουδιστών και συνθετών μας: Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Καλδάρα, Λοΐζο, Πλέσσα, Πάνου, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Χιώτη, Διονυσίου, Αλεξίου, Καζαντζίδη, Μαρινέλλα. Τραγούδι: Χριστίνα Μιχαλάκη και η συμπατριώτισσά μας Μελίσσα Μαρκαντωνάτου.

Λίγα λόγια για το Θανάση Πολυκανδριώτη
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι συνθέτης πολλών επιτυχιών που ερμήνευσαν μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές. Αναγνωρίσθηκε ως ένας από τους καλύτερους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού και έχει συμμετάσχει στο 90% της ελληνικής δισκογραφίας, με σπουδαίες συνεργασίες και πρώτες εκτελέσεις όπως «Μικρά Ασία» και «Βυζαντινό Εσπερινό» του Απόστολου Καλδάρα, «Σταυρό του Νότου» του Θάνου Μικρούτσικου, «Ρεζέρβα» και «Τραπεζάκια έξω» του Διονύση Σαββόπουλου με το περίφημο μακρύ ζεϊμπέκικο του Νίκου, το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», του Μάνου Λοΐζου, «Μικρές πολιτείες», του Σταύρου Κουγιουμτζή, το «Δρόμο» του Μίμη Πλέσσα, «Σκληρός Απρίλης του ’45» και «Αθανασία» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ανατολή και Μπαλάντες» του Μίκη Θεοδωράκη, «Κέντρο διερχόμενων» του Νίκου Μαμαγκάκη, «Παρών» το ορχηστρικό του Άκη Πάνου και πολλά άλλα.
Με διεθνείς συνεργασίες όπως το 2009 στο Ηρώδειο με Paco Pena και Dulce Pontes, ο δημιουργός του συγκροτήματος μπουζουκιών οι «Επόμενοι», δηλώνει πως μέσα από αυτό το μουσικό σύνολο εκφράζει την ανάγκη του να μεταδώσει την αγάπη του για τα λαϊκά όργανα στους νέους ανθρώπους και μέσω αυτών να συσπειρώσει όσους πραγματικά αγαπούν τη λαϊκή μουσική παράδοση. Με το εν λόγω συγκρότημα, είχε την τιμή να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», κερδίζοντας με τη δεξιοτεχνία τους τον παγκόσμιο θαυμασμό. Η μοναδική ορχήστρα στην Ελλάδα που αποτελείται από τόσα πολλά μπουζούκια χαρίζει στο κοινό μοναδικές στιγμές με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς και ταξίδια καθώς και αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα για μπουζούκια και ορχήστρα.
Εισιτήρια : Τιμή Προπώλησης 12€ στο Ταμείο 15€.
Προπώληση εισιτηρίων, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος», τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Σάββατο 14 Απριλίου
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος», ώρα: 9.00μμ

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

2

Related Posts