Πανηγύρι της Αναλήψεως στα Σβορωνάτα

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Σβορωνάτων την Τετάρτη 16 Μαίου Εσπέρας θα τελεστεί η ενάτη ώρα αποδόσεως του Πάσχα και εν συνεχεία ο Μέγας Εσπερινός της Αναλήψεως του Κυρίου μετά αρτοκλασίας ώρα 20:00 μ.μ.
Μετά το πέρας των ακολουθιών θα λειτουργήσει Μποτέγα και λαχειοφόρος αγορά, θα απολαύσετε επίσης τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγία Πελαγία Σβορωνάτων, μικρών και μεγάλων, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Βώρου Ρούλας, Αυγουστάτου Μαρίας υπό της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Θωμά Βουτσίνα.
Την Πέμπτη την ομώνυμο ημέρα το πρωί ώρα 08:15 π.μ. θα τελεστεί ο όρθρος και εν συνεχεία η θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Μετά την ολοκλήρωση αυτών θα προσφερθεί τράπεζα με τις παραδοσιακές πίτες φτιαγμένες από τα χεράκια των γυναικών της ενορίας μας καθώς και από τα καταστήματα της περιοχής μας.
Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά η συμμετοχή σας στην Ιερά πανήγυρί μας και όσα από τα ζευγάρια μπορούν που νυμφέφθηκαν εδώ στην εκκλησία μας να προσέλθουν, καθώς και το πρωί της Πέμπτης κατά τη Θεία Λειτουργία να φέρετε τα παιδιά σας που εδώ βαφτίστηκαν να κοινωνήσουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα καταστήματα για την δωρεάν προσφορά τους ώστε να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια μας, καθώς και στους δωρητές μας, προς αυτό το σκοπό. Να ευχηθώ σε όλους τους επαγγελματίες καταστηματάρχες της Κεφαλονιάς να έχετε καλές δουλειές και καλή σεζόν, η οποία πιστεύω ότι θα είναι αποδοτική…
Με πολλές ευχές!

π. Ανδρέας Σβορώνος

Related Posts