Επιμελητήριο και Αδελφότητα Πειραιά προχωρούν χέρι-χέρι για το καλό των νησιών μας

Την πρώτη του επαφή είχε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης με το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, μετά τη συνάντηση που είχαν χθες ο πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής και το μέλος του Δ.Σ. της Αδελφότητας και υπεύθυνη για θέματα Κεφαλονιάς, Στέλλα Βουτσινά.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου του Επιμελητηρίου μέσα σε πολύ καλό κλίμα, μια και πέρα από την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της Αδελφότητας η κα Βουτσινά είναι η μητέρα του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννη Βουτσινά, με τον οποίο ο κ. Σπαθής έχει αγαστή συνεργασία σε πολλά θέματα. Η κα Βουτσινά ζήτησε από τον Σταύρο Σπαθή την στήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης αναφορικά με τη συμμετοχή της Αδελφότητας στις «Γιορτές Θάλασσας» που θα πραγματοποιηθούν στον Πειραιά από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου. Εκεί οι επαγγελματίες των νησιών μας θα μπορούν, μέσα από κοινό περίπτερο, να προσφέρουν δωρεάν τοπικά προϊόντα (κρασί, λάδι, μάντολες, φέτα κα) στους επισκέπτες της Έκθεσης, προκειμένου αυτοί να γνωρίσουν καλύτερα τους θησαυρούς της κεφαλλονίτικης γης γευόμενοι τα προϊόντα της πατρίδας μας. Μέσα από αυτή την προβολή οι επαγγελματίες των νησιών μας θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εμπορικές συμφωνίες, προκειμένου τα προϊόντα τους να διοχετευτούν τόσο εντός της πατρίδας μας όσο και έξω από αυτή.

Τουριστικό κάλεσμα στους Κεφαλλονίτες και Θιακούς όπου γης

Στο τέλος της συνάντησής τους Σταύρος Σπαθής και Στέλλα Βουτσινά προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση: «Καλούμε τους όπου γης Κεφαλλονίτες και Θιακούς να επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι τις όμορφες πατρίδες τους, να απολαύσουν τις διακοπές τους στα νερά του Ιονίου, να ζήσουν τα ήθη και τα έθιμα του επτανησιακού πολιτισμού και να στηρίξουν την τοπική αγορά των νησιών τους». Το ραντεβού των δύο ανανεώθηκε για πολύ σύντομα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι κανονίστηκε συνάντηση του κ. Σπαθή και μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου με την πρόεδρο της Αδελφότητας, Μαριολένη Νεοφύτου και μέλη του Δ.Σ. αυτής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

??????????

Related Posts