Συλλυπητήρια μηνύματα για Καστανά και Λουκάκη

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια ενός μέλους του Επιμελητηρίου και πρωτοπόρου επιχειρηματία, του Χαράλαμπου Λουκάκη.
Θα τον θυμόμαστε και θα τον μνημονεύουμε, διότι υπήρξε πρότυπο επιχειρηματία και αξιόλογος άνθρωπος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Σταύρος Σπαθής

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του αγαπητού σε όλους Αντώνη Καστανά.
Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε το θεσμό του Επιμελητηρίου ως μέλος του Δ.Σ., ένας άνθρωπος που δεν έπαψε να αγωνίζεται έως την τελευταία στιγμή, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σταύρος Σπαθής

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο συναδέλφων Χαράλαμπου Λουκάκη (Τρωιάννου) και Αντώνη Καστανά που μας άφησαν πρόσφατα. Συνάδελφοι καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων.

Ο Πρόεδρος, Μαρκάτος Μιχάλης
Ο Γεν. Γραμματέας, Λουκάκης Σπύρος

Φίλε Αντώνη,
Ήσουν πάντα αυτός που με το πάθος σου, τα πιστεύω σου και την ενεργητικότητά σου έβγαινες μπροστά και παρακινούσες τους νεώτερους. Ήσουν από αυτούς που πίστευαν ότι χρειαζόταν μια νέα πνοή στο Επιμελητήριο και ήσουν πρόθυμος να αφιερώσεις τον ελεύθερό σου χρόνο για έναν μεγαλύτερο σκοπό.
Ήσουν ο πιστός και εργατικός στρατιώτης, αυτός που δεν διεκδικούσε αξιώματα αλλά αυτός που ήθελε να παράξει έργο. Ακόμα και με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζες, εκεί που άλλοι θα είχαν αποθαρρυνθεί, εσύ αντιθέτως έγινες πιο μαχητικός, σαν να ήξερες ότι είχες την τελευταία ευκαιρία να συμβάλλεις στην επιτυχία του σκοπού μας. Και τα κατάφερες. Και σου είμαστε όλοι ευγνώμονες. Και πάντα θα θαυμάζω το θάρρος σου και την αγωνιστικότητά σου. Θα είσαι στο μυαλό μου ο αθόρυβος μα αποτελεσματικός φίλος, ο στρατιώτης που όλοι θα ήθελαν στο λόχο τους. Αντίο φίλε Αντώνη, η θύμησή σου θα μας δίνει δύναμη να πετύχουμε όσα μαζί σχεδιάζαμε τα τελευταία 8 χρόνια, τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα και που τελικά πρόλαβες να πάρεις τη χαρά της επιτυχίας μας. Ένα μεγάλο μέρος της οποίας σου ανήκει.

Ο επικεφαλής της Νέας Πνοής
Σταύρος Σπαθής

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου Η ΚΡΑΝΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΤΑΝΑ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΟΥΚΑΚΗ που υπηρέτησαν το εμπόριο και τις υπηρεσίες με επιτυχία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

Related Posts