Η «Βοσκοπούλα» από το 1910 ανάμεσα στους νικητές του Food Taste Awards για το 2018

Τα Great Taste Awards 2018, τα πλέον γνωστά και αναγνωρισμένα βραβεία φαγητών και ποτών ανακοίνωσαν μόλις τα βραβεία τους για το 2018. Με πάνω από 12,600 προϊόντα για να κριθούν, η βιοτεχνία μας Βοσκοπούλα από το 1910, κατέκτησε δύο Αστέρια, το οποίο σημαίνει ότι οι κριτές δοκιμάζοντας τα προϊόντα μας, αμυγδαλωτά και μαντολάτο βανίλια, τα κατάταξαν ανάμεσα σε γλυκά που έχουν φανταστική γεύση!
Με πάνω από 500 απαιτητικές γευστικές παλέτες σεφ, κριτών , μαγείρων , εστιατόρων και παραγωγών καθώς επίσης και δημοσιογράφων και συγγραφείς φαγητών, τα βραβεία Great Taste είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως τα πλέον αξιόπιστα βραβεία για artisan και εξειδικευμένα προϊόντα. Η αναγνώριση αυτή , εκτός από ένα μετάλλιο αναγνώρισης του μόχθου του παραγωγού, κατοχυρώνει το προϊόν ως μοναδικής γεύσης , το οποίο ανακαλύφθηκε και βραβεύτηκε ύστερα από πολύωρες γευσιγνωσίες και τυφλές δοκιμές από εκατοντάδες κριτές.
Εμείς, σα Βοσκοπούλα από το 1910, είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι για αυτή μας τη διάκριση , που βάζει τα προϊόντα μας στον παγκόσμιο χάρτη της αγοράς των παραδοσιακών και μη γλυκών. Είμαστε η πρώτη Ελληνική επιχείρηση του θεσμού που βραβεύεται για το μαντολάτο και το αμυγδαλωτό της και η δεύτερη επιχείρηση από την Κεφαλλονιά μας μετά το Λάδι Ιόνιο που είχε αποσπάσει ένα αστέρι στο διαγωνισμό το 2013. Να σημειώσουμε ότι η βιοτεχνία μας αναμετρήθηκε με εταιρίες κολοσσούς στις κατηγορίες της και κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο της και να σταθεί άξιος Έλλην πρεσβευτής στο εξωτερικό. Αυτή μας η διάκριση έρχεται σαν επιστέγασμα στον αγώνα που δίνουμε για να κάνουμε τα γλυκά και το πανέμορφο νησί μας γνωστά και να προσφέρουμε στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατόν προϊόν εγγυημένης προέλευσης.
Να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα αξιολογούνται αυτούσια και παράγοντες όπως η συσκευασία και το branding δε λαμβάνονται υπόψιν στην τελική αξιολόγηση. Αφαιρούνται από τη συσκευασία και δοκιμάζονται από τους κριτές όσες φορές αυτό κριθεί απαραίτητο για να καταλήξουν στην τελική βαθμολογία. Αυτή τη χρονιά οι συμμετοχές ανήλθαν στις 12,634 , 192 προϊόντα απέσπασαν 3 αστέρια, 1,207 2 αστέρια και 3,254 ένα αστέρι. Στο πάνελ των κριτών για φέτος άνηκαν οι κάτωθι : Ο νικητής του MasterChef 2018 Kenny Tutt, η συγγραφέας και σεφ Elly Curshen, ο οικολόγος σεφ και συγγραφέας Tom Hunt, η σεφ και συγγραφέας Zoe Adjonyoh , ο αρτοποιός Tom Herbert , η συγγραφέας και blogger Izy Hossack, η αρτοποιός και συγγραφέας Martha Collison καθώς επίσης και καταναλωτές από τα Harrods, Selfridges , Sourced Market.
Στους δύσκολους καιρούς που η χώρα μας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως, εμείς είμαστε υπερήφανοι που κρατάμε ψηλά τα Ελληνικά προϊόντα και μαζί με άλλες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις πρεσβεύουμε την Ελληνική καινοτομία στο εξωτερικό! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Βοσκοπούλα από το 1910

Related Posts