Στην Εικοσιμία ως βοηθός προπονητή και γυμναστής προσλήφθηκε ο Δημήτρης Αδαμόπουλος

Εκτός από την ενίσχυση του φετινού ρόστερ της ομάδας μας, της Εικοσιμίας, θεωρούμε ότι παράλληλα δημιουργούμε και έναν καλό προπονητικό και διοικητικό ιστό έτοιμο να παλέψει για το καλύτερο.
Με πολύ μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε λοιπόν, την πρόσληψη του Δημήτρη Αδαμόπουλου, με εμπειρία στην Γ’ Εθνική, ως βοηθού του Δημήτρη Ζησιμάτου, αλλά και ως γυμναστή στην ομάδα μας.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Αδαμόπουλος
Ο Δημήτρης, ένα παιδί με διάθεση και όρεξη για δουλειά, είναι καθηγητής Φυσικής Κατάστασης ποδοσφαιριστών. Δούλεψε σε πολλές ομάδες, κυρίως σε ακαδημίες. Συγκεκριμένα σε Αιγάλεω, Μινώταυρο, Σούδα και Απόλλων Χανίων, Αστέρα Μυλοποτάμου κ.α. Έχει εμπειρία από την Γ’ Εθνική, αφού την περίοδο που μας πέρασε ήταν γυμναστής Φ.Κ. των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ποιοι μπήκαν στο πλευρό της διοίκησης
Διοικητικά θα έχουμε δίπλα μας ανθρώπους έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή Νίκο Κορσιάνο στη θέση του τεχνικού διευθυντή και τους Αντώνη Χαραλαμπέλη – Γεράσιμο Μιχαλάτο ως μέλη της τεχνικής επιτροπής, οι οποίοι θα πλαισιώσουν την υπάρχουσα διοίκηση. Φυσικά, έχουμε πλαισιωθεί και από κάποια άλλα άτομα που θα βοηθήσουν και αυτοί την προσπάθεια μας, για μια επιτυχημένη χρονιά. Έφορος στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει ο έμπειρος και ικανός στη θέση αυτή, Παναγιώτης Μπαμπούρης. Ελπίζουμε όλοι μαζί, ομάδα, κόσμος και τοπική κοινωνία, να έχουμε μια επιτυχημένη παρουσία και σίγουρα από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, προσπαθώντας για το καλύτερο, εκπροσωπώντας το Κεφαλονίτικο και Θιακό ποδόσφαιρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τον λόγο αυτό σας καλούμε, συμπαραστάτες δίπλα μας. Η παρουσία σας αποτελεί για εμάς δύναμη ώστε να τα καταφέρουμε.
«Κεφαλονιά – Ιθάκη – Εικοσιμία μια γροθιά για το μεγάλο ταξίδι που είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε και το περιμένουμε ξεχωριστό»!

Από το γραφείο τύπου του Α.Ο. Εικοσιμίας

Related Posts