Επιστολή στην ΕΠΟ από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ για οικονομική ενίσχυση των σωματείων του Νομού

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής, ζητώντας να αντιμετωπιστούν τα σωματεία του Νομού μας διαφορετικά, αναφορικά με τα οικονομικά, λόγω της νησιωτικότητας και των τεράστιων εξόδων που έχουν. Η επιστολή αναφέρει:
«Κύριε Πρόεδρε, με την παρούσα επιθυμούμε να σας τονίσουμε ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως νησιωτική Ένωση με την ελπίδα να εξετάσετε το θέμα και να συμβάλλετε με την σειρά σας στην αντιμετώπισή του. Στην Ένωσή μας ανήκουν σωματεία που έχουν έδρα τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην γειτονική μας Ιθάκη γεγονός που συνεπάγεται διαρκείς μετακινήσεις των σωματείων από το ένα νησί στο άλλο και τεράστια ποσά να δαπανώνται κάθε ποδοσφαιρική περίοδο. Ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και λαμβάνοντας υπόψιν την σοβαρή οικονομική δυσχέρεια που βρίσκονται τα σωματεία, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την οικονομική ενίσχυση των Πρωταθλητών των νησιωτικών ΕΠΣ που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Μια προτεινόμενη μορφή ενίσχυσης εκ μέρους μας είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για λόγους ισότιμης συμμετοχής των μετεχόντων σωματείων να αλαφρύνει οικονομικά τα σωματεία των νησιωτικών Ενώσεων καλύπτοντας τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών (αγώνων και διαιτησίας) καθώς και τα συνολικά έξοδα μετακίνησης και διαμονής των σωματείων για 3-5 αγώνες εκτός έδρας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΚΙ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ

Related Posts