Μάκης Μεταξάς: «Αήθη, αναληθή και προσβλητικά λόγια από μια… αδιάφορη πρώην δημοσιογράφο»

Χθες κυκλοφόρησε μια «ανοικτή επιστολή» που υπογράφεται από την κυρία Ε. Σαρλή με την ιδιότητα της «πρώην Δημοσιογράφου» και τ. δημότισσας του Δήμου Ελειού Πρόννων.
Την κυρία Ε. Σαρλή την ξέρω καλά όπως την ξέρουν καλά και με ξέρουν καλά ιδιαίτερα όσοι και όσες κατοικούν στην περιοχή των Πρόννων που μαζί τους μεγαλώσαμε και ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αντιπαρέρχομαι λοιπόν τα όσα αήθη, αναληθή και προσβλητικά έγραψε περί του προσώπου μου και των συνεργατών μου η συγκεκριμένη κυρία. Μου είναι παντελώς αδιάφορη όπως είναι για τους ίδιους ακριβώς λόγους και μερικοί ακόμη της ίδιας κοπής που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από το σχετικό δημοσίευμα.
Θεωρώ πως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εντελώς άδικος κόπος να αναλώνεται κάποιος μαζί τους. Θα αδικούσα τον εαυτόν μου και θα απογοήτευα τους γνωστούς μου εάν θα με έβλεπαν να αντιδικώ ειδικά με την συγκεκριμένη κυρία. Ο λαός μας έχει άπειρες εκφράσεις που ταιριάζουν γάντι για την αυτήν την περίπτωση, αλλά δεν αξίζει της τιμής να της αφιερώσω ούτε μια από αυτές.
Ως προς την ουσία όμως των πραγμάτων και για όσους και όσες ενδιαφέρονται να μάθουν σε βάθος την ιστορία της όλης υπόθεσης ευτυχώς που υπάρχουν εν ζωή τα τότε δημόσια πρόσωπα, τα δημόσια έγγραφα, οι καταθέσεις μου, οι τότε δημοσιεύσεις στον τύπο και οι σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου του Δήμου Ελειού Πρόννων που μπορούν να μάθουν την αλήθεια και να αξιολογήσουν τα πραγματικά γεγονότα εκείνης της εποχής.

Μάκης Μεταξάς
τ. Νομάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης
τ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων

Related Posts