Γυρίσματα στα Ιόνια Νησιά της τηλεοπτικής εκπομπής DONNA AVENTURA

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ιταλίας, θα επισκεφτεί τα Ιόνια Νησιά τον Σεπτέμβρη, οκταμελές συνεργείο του Ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού “Mediaset Rete 4”, για πραγματοποίηση γυρισμάτων για την τηλεοπτική εκπομπή, με τίτλο DONNA AVVENTURA!
Η τηλεοπτική εκπομπή DONNA AVVENTURA προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:00 στο τηλεοπτικό κανάλι ‘’Mediaset Rete 4’’ από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Η σειρά κάθε χρόνο αποτελείται από 10 – 12 εκπομπές). Ο αριθμός των τηλεθεατών φτάνει εβδομαδιαίως τα 4 εκατομμύρια (!). Ο αριθμός των Ιταλών που παρακολουθούν τις περιπέτειες των πρωταγωνιστριών της εκπομπής μέσα από τα social media (facebook, twitter, instagram, Pinterest) είναι περίπου 1 εκατομμύριο ανά εβδομάδα. Επίσης, εκτός από την πρώτη προβολή στο ‘’Rete 4’’, η εκπομπή βγαίνει σε επαναλήψεις κάθε Παρασκευή βράδυ και Σάββατο πρωί, ενώ η εκπομπή επαναλαμβάνεται κάθε Κυριακή στις 14:00 κατά το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.
Προβολή της Ελλάδας μέσω της εκπομπής δεν θα γίνει μόνο μέσω της τηλεόρασης. Προβολή θα γίνει και μέσα από το Ραδιόφωνο, καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός ‘’RTL 102.4 very normal people’’, είναι ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός της εκπομπής από το 2005. Οι πρωταγωνίστριες είναι καλεσμένες στο σταθμό και σε απευθείας μετάδοση κάθε Παρασκευή βράδυ στις 19:50 μαζί με την παρουσιάστρια Federica Gentile διηγούνται στους ακροατές του σταθμού τις περιπέτειες των κοριτσιών της διπλανής πόρτας. Επίσης, οι προορισμοί που θα φιλοξενήσουν την εκπομπή θα προβληθούν και μέσω διαδικτύου, και συγκεκριμένα της πλατφόρμας ‘TGCOM24’, όπου διατηρούν μία κατηγορία με τίτλο «Ταξίδια» (Viaggi). Μέσα σε αυτό το τμήμα θα υπάρχει ένα τμήμα Donnavventura Travel, με τουλάχιστον δύο άρθρα ανά εβδομάδα.
Το επίσημο site της εκπομπής είναι https://www.donnavventura.com/index.asp
Το πρόγραμμα των γυρισμάτων είναι το ακόλουθο:
11/09/2018 Άφιξη στην Ηγουμενίτσα (το πρωί). Από την Ηγουμενίτσα θα κατευθυνθούν κατευθείαν προς τη Λευκάδα.
ΛΕΥΚΑΔΑ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ :11/09/2018 έως 15/09/2018
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ :15/09/2018 έως 19/09/2018
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 19/09/2018 έως 23/09/2018
Η Π.Ι.Ν έχει εξασφαλίσει ήδη τη διαμονή του συνεργείου, το οποίο θα συνοδεύεται από το στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ κ. Αντωνέλλα Παπανικόλα, τις μετακινήσεις από νησί σε νησί, συνοδούς και για ότι άλλο προκύψει ανάγκη. Η παραπάνω εκπομπή, εκτός από τις ομορφιές του κάθε τόπου, τις διάσημες παραλίες, τα κρυμμένα σημεία του κάθε νησιού, όπως οι υπεύθυνοι μας τόνισαν, θέλουν να προβάλουν την αυθεντικότητα του τόπου: (π.χ) γιαγιάδες που ετοιμάζουν μία παραδοσιακή πίτα του νησιού, ένα συγκρότημα που χορεύει παραδοσιακούς χορούς, μία γιορτή (αν υπάρχει), ένας ψαράς που ψαρεύει τα ψάρια του και η μαγείρισσα της ταβέρνας τα μαγειρεύει εκείνη τη στιγμή, καθώς και ότι άλλο συναφές. Προσφέρεται για τα νησιά μας, μια μεγάλη ευκαιρία αποτελεσματικής προβολής, ώστε μαζί με πολλές άλλες παράλληλες δράσεις που γίνονται και θα γίνουν, να δρομολογήσουμε ένα ακόμα καλύτερο 2019!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Related Posts