Πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Παλληξουριακός, αλλά ηττήθηκε με 4-0 από την Επισκοπή

Έκανε πολύ καλή εμφάνιση, για την εποχή, ο Παλληξουριακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του επιτρέψει να προχωρήσει στο Κύπελλο Ελλάδος. Ηττήκε στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή με 4-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Η ομάδα της Παλλικής, παρά το κουραστικό ταξίδι σχεδόν 24 ωρών, στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε τουλάχιστον δύο φορές να προηγηθεί στο σκορ και να αλλάξει η ροή του αγώνα. Δύο φορές ο Ηλίας Αντωνάτος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η μπάλ τιμωρεί και στο 31 ο Μπαγκουρά θα ανοίξει το σκορ για την Επισκοπή μετά από εκτέλεση φάουλ. Με το 1-0 θα πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Γιώργος Λυρώνη, σαφώς πιο έτοιμη, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Παλληξουριακού έβγαζαν την κούραση και την ταλαιπωρία από το μακρινό αυτό ταξίδι. Στο 48 ο Τζόρνταν με πλασέ θα κάνει το 2-0, ενώ ο Κατσικοκέρης στο 70 θα βάλει οριστικό τέλος στις ελπίδες του Παλληξουριακού για πρόκριση κάνοντας το 3-0. Στο 80 με πλασέ ο Ματαραγκάσι στη σέντρα του Τσικουδάκη έκανε το τελικό 4-0. Η Επισκοπή στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κέρκυρα.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Γιώργος Λυρώνης), Κελαϊδής, Πήλιος (46 Ματαραγκάσι), Σερβιλάκης, Σέχου, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπαγκουρά (66 Σωπασής), Τζόρνταν (65 Τσικουδάκης).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπύρος Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Ζερβός, Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Κ. (56 Μπαλάσκας), Σινάι, Λούλουδας, Μπράτι (83 Ζάβαλης), Λαλάι, Μαρκάτος Σπ., Αντωνάτος Η. (76 Λουκέρης).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts