Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Κοκκόλης, που κερδίζει καθημερινά… πόντους υποψηφιότητας

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που έδωσε σκληρή μάχη κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας, Γιώργος Κοκκόλης, έδωσε χθες το παρόν σε δύο αγιασμούς σχολείων στην περιοχή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Γιώργος Κοκκόλης είναι από τους λίγους «γαλάζιους» Κεφαλλονίτες που εμπιστεύεται εδώ και πολύ καιρό ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού η λειτουργία του κόμματος στην Κεφαλονιά περνάει κρίση εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε φέτος να μην επισκεφτεί το νησί μας, αφού οι πληροφορίες που συλλέγει δεν αναφέρουν και τα καλύτερα σχόλια για τους επικεφαλής της «γαλάζιας» παράταξης στην Κεφαλονιά. Αντίθετα, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αντιδήμαρχο Ραφήνας, τον συμπατριώτη μας, Γιώργο Κοκκόλη, που μέρα με την ημέρα νοιώθει ότι όλο και περισσότερο πλησιάζει η ώρα που ο κ. Μητσοτάκης θα του εμπιστευτεί τη μία από τις τρεις θέσεις ως υποψηφίου Βουλευτή του κόμματος στο ψηφοδέλτιο Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Άλλωστε, ο ίδιος ο πρόεδρος έχει αναφέρει αρκετές φορές τη ρήση για ανανέωση των ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε ο Γιώργος Κοκκόλης βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2 3 ÅÍÁÑÎÇ Ó×ÏËÉÊÇÓ ×ÑÏÍÉÁÓ 2018-2019   Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÕÑÉÁÊÏÓ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇÓ ÓÔÏ ÅÉÄÉÊÏ Ó×ÏËÅÉÏ ÑÁÖÇÍÁÓ (ÅÅÅÅÊ)  ÖÙÔÏÃÑÁ

Related Posts