Τα ευχαριστώ του Παλληξουριακού για το ταξίδι στην Κρήτη

Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούμε με συνέπεια και να φερόμαστε με ευθύνη ανάλογη της ιστορίας του Συλλόγου. Ωστόσο, συμβαίνει συχνά οι συνθήκες να μην είναι ευνοϊκές και οι δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει το σωματείο να είναι αρκετά μεγάλες.
Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε τυχεροί που στην προσπάθεια μας αυτή βρίσκονται άνθρωποι που στέκονται αρωγοί και τους οφείλουμε -πέραν όλων των υπολοίπων-και μια δημόσια αναγνώριση. Η κλήρωση της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο η ομάδα μας συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της μας επιφύλαξε ένα ταξίδι στην Κρήτη. Η μετακίνηση από το Ληξούρι ως την Επισκοπή Ρεθύμνου δεν είναι μια απλή υπόθεση για ένα ερασιτεχνικό σωματείο και δη του Νομού μας. Για την οργάνωση και την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου ταξιδιού και για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα μέλη της ομάδας οφείλουμε ένα αληθινά μεγάλο ευχαριστώ:
• Στην Blue Star Ferries και πιο συγκεκριμένα στους κυρίους κ. Θεοδωράτο Διονύση και κ. Σκιαδαρέση Χαράλαμπο για τη μεταφορά της αποστολής στο Ηράκλειο Κρήτης και την επιστροφή μας στο Πειραιά.
• Στην εταιρεία Ionian P. Lines και στο πρακτορείο Ionion Pelagos Travel για τη μετάβαση της ομάδας από Σάμη προς Αστακό και την επιστροφή της.
• Την κοινοπραξία Ταξιάρχης και πιο συγκεκριμένα τον κ. Κατσαΐτη Γεράσιμο για την καθοριστική συμβολή του στην οργάνωση του ταξιδιού.
• Και τέλος, την ομάδα του Α.Ο. Επισκοπής για την άψογη φιλοξενία της κατά την παραμονή μας στο νησί, καθώς και τον κ. Ανδρεαδάκη Σταύρο, Αθλητικό Διευθυντή της κρητικής ομάδας, ο οποίος από την ημέρα της κλήρωσης μέχρι και την αναχώρηση μας ήταν διαθέσιμος να μας συμβουλέψει και να μας καθοδηγήσει πριν αλλά και κατά την παραμονή μας στην Κρήτη.

Με τιμή
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

2

Related Posts