Οι… εγκέφαλοι της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» ετοιμάζουν το ψηφοδέλτιό τους

Είναι αλήθεια, το έχουν δηλώσει τόσο στελέχη της Δημοτικής Αρχής όσο και της αντιπολίτευσης, ότι μόλις μπήκαμε στον Σεπτέμβριο ουσιαστικά ανοίξαμε την πόρτα της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Μπορεί στα επιτελεία των συνδυασμών να μην υπάρχει ακόμη ο λεγόμενος εκλογικός πανικός, ωστόσο οι συναντήσεις μεταξύ κυρίως των πρωτοκλασάτων στελεχών είναι ήδη αρκετές, όπου μεταξύ κουτσομούρας και χταποδιού ξυδάτου καταστρώνουν τα σχέδιά τους. Μια τέτοια συνάντηση έγινε χθες το μεσημέρι σε γνωστό ουζερί της γέφυρας Δεβοσέτου, όπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, συγκάλεσε μίνι σύσκεψη με κάποιους από τους επιτελείς του συνδυασμού του. Ξεχώρισε η παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου, Σταύρου Σπαθή, ο οποίος μαζί με την δική του ομάδα έχει αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό του κ. Μιχαλάτου αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές. Από τη συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Διονύσης Αραβαντινός, που έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά και το δύσκολο έργο να πείσει πρώην συναδέλφους του και πρώην συντρόφους του ότι η μόνη αξιόπιστη λύση για τον Δήμο Κεφαλονιάς είναι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται ακόμη ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος, Διονύσης Μινέτος, αλλά και ο Μάκης Φιλιππάτος. Ωστόσο, η χθεσινή συνάντηση έκρυβε και μια έκπληξη για την «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», αφού ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Νικόλας Βαλλιανάτος, αποφάσισε να συμπαραταχθεί με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στις ερχόμενες εκλογές, μια μεταγραφή που μαζί με αυτή του Σταύρου Σπαθή μπορεί να γύρουν εντυπωσιακά την πλάστιγγα υπέρ της σημερινής αντιπολίτευσης του Δήμου.

Υ.Γ. Τα στελέχη της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» προτιμούν τα θαλασσινά και το ουζάκι, σε αντίθεση με αυτά της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» που δηλώνουν φανατικοί κρεατοφάγοι…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

1 2 3 4 5

Related Posts