Ναυτικό ατύχημα με το πλοίο «Αλεξάνδρα Λ», χτύπησε στον μώλο του λιμανιού της Ζακύνθου

Ατύχημα είχαμε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ζακύνθου, όταν το πλοίο «Αλεξάνδρα Λ.» χτύπησε στο μώλο του λιμανιού, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες έγινε μεγάλη ζημιά, τόσο στη στεριά, όσο και στο καράβι.
Μάλιστα, η πλοιοκτήτρια εταιρία, η KefalonianLines εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ανέφερε: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 24/9/18 δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο των 10:15 από Κυλλήνη προς Πόρο και 13:00 από Πόρο προς Κυλλήνη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9515100». Οι επιβάτες που είχαν εισιτήριο με το συγκεκριμένο πλοίο για και από Πόρο εξυπηρετήθηκαν από άλλα πλοία της γραμμής. Αναφορικά με τα αίτια του ατυχήματος και το τι πραγματικά συνέβη στο πλοίο θα έχουμε νέα αργότερα…

update: Σύμφωνα με μαρτυρίες το πλοίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι και λίγο πριν δέσει χτύπησε με δύναμη με το πίσω τμήμα του στο μώλο. Κλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές ο νηογνώμονας για να διαπιστώσει την έκταση της ζημιάς. Το καράβι θα μείνει δεμένο στη Ζάκυνθο, αφού απαγορεύτηκε από το Λιμεναρχείο ο απόπλους μέχρι ο νηογνώμονας να δώσει το οκ. Για σήμερα μάλλον δεν υπάρχει πιθανότητα να εκτελέσει δρομολόγια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος 

Related Posts