Ο διαιτητής και τα τραγικά λάθη οδήγησαν την Εικοσιμία σε ήττα 2-0 από τον ΑΟ Υπάτου

Δεν ήταν ότι καλύτερο η παρθενική εμφάνιση της Εικοσιμίας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με την ομάδα της Λειβαθούς να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Υπάτου σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Φαρακλάτων.
Από την αρχή του αγώνα το ματς δεν κύλησε καλά για τους γηπεδούχους, αφού δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Βοιωτίας να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να απειλεί με τις συνεχείς επιθέσεις της προς την εστία του Σέσα. Αν υπήρχαν στατιστικά στο ματς η κατοχή της μπάλας για την φιλοξενούμενη ομάδα θα ήταν πάνω από 70%. Οι παίκτες του Δημήτρη Ζησιμάτου, ακόμη και αν κέρδιζαν κάποιες μονομαχίες, δεν μπορούσαν να αλλάξουν παραπάνω από τρεις μπαλιές στο γήπεδο. Ο χορός των ευκαιριών άρχισε από νωρίς, όταν στο 6 μετά από κόρνερ του Λάμπρου, ο Κωστούλας έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω. Στο 19 και σε μια αντεπίθεση της Εικοσιμίας, ο Χασάι θα κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, όμως του σουτ του Ντετλάλα δεν θα βρει στόχο. Στο 25 ο Ταυταρίδης θα κινηθεί από τα δεξιά, θα γυρίσει στην μεγάλη περιοχή και ο επερχόμενος Μπερναρδάκης θα κάνει το σουτ, που θα φύγει λίγο έξω από την εστία του Σέσα. Τα αλλεπάλληλα λάθη συνεχίστηκαν από την πλευρά της Εικοσιμίας και παραλίγο να τα πληρώσει στο 30 μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, όπου οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με σουτ και κεφαλιές, με τον Μπεναρδάκη να κάνει το τελευταίο σουτ και η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η φάση που άλλαξε τις… σταθερές της αναμέτρησης
Ενώ ο ΑΟ Υπάτου βρισκόταν σχεδόν πάντα στην επίθεση, σε μια φάση από το πουθενά στο 35 η Εικοσιμία έμεινε πίσω στο σκορ. Σε μια ακίνδυνη σέντρα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Στεφανάτου, μετά από γκελ που έκανε στο έδαφος και ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών, σε ένα πέναλτι τουλάχιστον αυστηρό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δέδες, που νίκησε τον Σέσα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να χάνουν για δέκα λεπτά την όποια αυτοσυγκέντρωση είχαν και να διαμαρτύρονται συνεχώς στον διαιτητή. Στο δεύτερο μισό η Εικοσιμία μπήκε κάπως πιο δυνατά και στο 52 απείλησε σοβαρά την εστία του Μπαμπανιώτη, ωστόσο η εκτέλεση φάουλ του Μπούσι λίγο έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΑΟ Υπάτου σφράγισε την νίκη του. Ο Μπεναρδάκης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ, ο Σέσα απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα και ο Αργυρίου που καραδοκούσε την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του. Από το σημείο αυτό και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και έπρεπε να φτάσουμε στο 87 για να δούμε μια ακόμη ευκαιρία. Μετά από ατομική προσπάθεια του Σπανού, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Σέσα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από κάθετη του Σπανού ο Πέππας βγήκε τετ-α-τετ με τον Σέσα, ωστόσο ο γκολκίπερ της Εικοσιμίας απέκρουσε με τα πόδια και έτσι έμεινε το 2-0 ως τελικό αποτέλεσμα.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Σέσα, Στεφανάτος (63 Μπάμπης), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης, Κορσιάνος (63 Πολλάτος Αλ.), Μπούσι, Ντετλάλα, Χασάι (81 Ντουκάι), Κόμητας (83 Ζαμπαύτης), Πολυδωράτος.
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: (Κώστας Παρθενίου), Μπαμπανιώτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Βελέτης, Λάμπρου, Γκούμας (64 Πέππας), Αργυρίου (75 Καράι), Καραμέρης, Κωστούλας (80 Σπανός), Μπερναδάκης (69 Σπηλιώτης), Ταυταρίδης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Ερμιονίδα-Παναρκαδικός 2 – 0
Μανδραϊκός-Καταστάρι 0 – 0
Ένωση Λέρνας-Καλαμάτα 0 – 1
Πάμισσος-Α.Ε. Πελλάνας 1 – 2
Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος 0- 4
Αμβρυσσέας – Παναργειακός 0 – 1

Η επόμενη αγωνιστική (07/10)
Μανδραϊκός-Ερμιονίδα
Παναρκαδικός-Α.Ε. Λέρνας
Καταστάρι-Πάμισος
Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη
A.Ε. Πελλάνας-Αμβρυσσέας Διστόμου
Ασπρόπυργος-Εικοσιμία
Παναργειακός-Α.Ο. Υπάτου

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed