Ευχαριστήρια της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου μετά την μεγαλειώδη Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου, πολιούχου της πόλεως του Αργοστολίου πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς και την επιστροφή της στην κατοικία της, ευχαριστεί ολόθερμα για την παρουσία του τον Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ Δημήτριο που χοροστάτησε στους εσπερινούς, αλλά και στην λιτανεία με όλο τον κλήρο της Κοινότητας κάτι που λάμπρυνε αλλά και ευλόγησε αυτή την εκκλησιαστική εκδήλωση του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην ευπρεπή παρουσία που αρμόζει στην Μεγαλόχαρη.
Ευχαριστούμε αυτούς που βοήθησαν στην μεταφορά η οποία είναι κοπιαστικότατο έργο λόγω βάρους και είναι επικίνδυνο να καταστραφεί ο διακοσίων ετών θρόνος.
Ευχαριστούμε τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για την συμβολή τους όπως και πέρυσι στην μεταφορά των εξαπτέρυγων και ελπίζουμε με τα κατηχητικά που οργανώνονται να έρθουν νέα παιδιά και να μεταφέρουν κι αυτά τα εξαπτέρυγα.
Ευχαριστούμε επίσης τον Ιερό κλήρο, τον Ιερέα Φώτιο Γαβριελάτο, τους ψάλτες, τους επιτρόπους της εκκλησίας μας και το εργατικό προσωπικό της εκκλησίας Δραπάνου οι οποίοι παρουσίασαν την εκκλησία μας στην αρμόζουσα μορφή που πρέπει να έχει.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας, Αστυνομία, Λιμεναρχείο και όλο το προσωπικό τους που παρευρεθεί και τήρησε την τάξη συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Και τέλος ευχαριστούμε τους πιστούς που συνόδεψαν την λιτανεία της Παναγίας μας με τον σεβασμό που Της αρμόζει.
Χάρη στην Παναγία μας που βοήθησε, πραγματοποιήθηκε με ευπρέπεια η λιτανεία επιστροφή της στο δικό της σπίτι στην Εκκλησία Δραπάνου. Ευχόμαστε και παρακαλούμε την Μεγαλόχαρη να δίνει σε όλους μας υγεία και δύναμη για να την δοξάζουμε πάντοτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed