Επίσημη υποψηφιότητα Θ. Γαλιατσάτου και ΑΝΑΣΑ για την Περιφέρεια

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
Ο κ. Γαλιατσάτος, δήλωσε ικανοποιημένος από την σημερινή εικόνα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε σχέση με εκείνη που παρέλαβε το 2014, δηλώνοντας όμως ότι “δεν υπήρξαμε αλάνθαστοι, δεν ολοκληρώθηκαν όλα όσα είχαμε προδιαγράψει και προγραμματίσει, κάναμε όμως τεράστια βήματα και διανύσαμε μεγάλη απόσταση στο δρόμο της επιτυχίας, παρά τις πολλές αντιξοότητες και τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε, παρά τη συστηματική πολεμική των διαπλεκόμενων συμφερόντων”. Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι προσφεύγει εκ νέου στη λαϊκή εντολή ανανέωσης της θητείας του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι: “Η παράταξη μας, η ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά, βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή που ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και εκτιμά το έργο, το οποίο έχει συντελεστεί. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια με τις ιδέες μας ως παράταξη, επιδράσαμε στις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στο Ιόνιο και η εκτίμησή μας είναι ότι αυτή η επίδραση είναι σε θετική κατεύθυνση.
Κινήσαμε τα πράγματα με ένα τρόπο θετικό για τους πολίτες και για τον τόπο. Είναι προφανές ότι δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε αλάνθαστοι, δεν κάναμε όλα όσα είχαμε προγραμματίσει, όσα είχαμε προδιαγράψει. Όμως θεωρούμε ότι τα βήματα προς τη θετική κατεύθυνση, προς το δρόμο της επιτυχίας είναι πολλά και σημαντικά και αυτά γίνανε παρά τις αντιξοότητες , τις δυσκολίες που είχε ο ίδιος ο μηχανισμός της Περιφέρειας και παρά την πολεμική που μας ασκήθηκε από συμφέροντα, που κάθε φορά παρεμβάλλονταν στις διαδικασίες της καθημερινότητας και της πολιτικής μας. Είναι η στιγμή να πούμε ότι έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας γιατί προσπαθήσαμε για το καλύτερο . Θεωρούμε ότι αυτό το αποτύπωμα έχουμε αφήσει και στην τοπική κοινωνία. είμαστε στην ευχάριστη στιγμή και επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας σε όλα τα Ιόνια Νησιά για την απόφασή μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να συμμετέχουμε ως παράταξη, με τα ίδια χαρακτηριστικά, και στις εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Αυτή είναι η επιλογή μας, γιατί όπως λέμε πήραμε «ΑΝΑΣΑ» και μαζί μας όλο το Ιόνιο , τα τέσσερα αυτά χρόνια από το 2014 έως το 2018. Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια πιο αισιόδοξοι και πιο δυνατοί. Γιατί αυτό που χρειάζεται να κατανοηθεί από όλους είναι ότι η παράταξη θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές όπως διατυπώθηκαν το 2014 , αρχές που τίμησε ο λαός των Ιονίων Νήσων με τη ψήφο του. Με αυτές τις αρχές στις αποσκευές και με την ωριμότητα και την εμπειρία των τεσσάρων χρόνων της διοίκησης θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και τα επόμενα χρόνια. Καλούμε να σταθούν στο πλευρό μας όλες εκείνες οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, που επιθυμούν την πρόοδο και την ευημερία των νησιών μας”.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed