Ούγγροι και Εσθονοί «ταλαιπωρούν» απόψε την μπάλα

Με τρία ματς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνών θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, η οποία επιστρέφει μετά από μια εβδομάδα και τις μάχες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.
Στον πρώτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας το μέλλον της Ισλανδίας και της Ελβετίας είναι προδιαγεγραμμένο, αφού εκεί το Βέλγιο θα τερματίσει στην κορυφή και οι δύο αντίπαλοί του θα παλέψουν για να μην υποβιβαστούν. Το προβάδισμα το έχει η Ελβετία, ωστόσο οι Ισλανδοί μέσα στην έδρα τους δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία. Το ματς προβλέπεται κλειστό και τα 2/3 γκολ θα είναι η επιλογή μας.
Στον δικό μας όμιλο στην τρίτη κατηγορία η Φινλανδία φιλοξενεί την Ελλάδα στο ντέρμπι κορυφής, αλλά και το έτερο ματς παρουσιάζεται αρκετά ενδιαφέρον. Η Εσθονία φιλοξενεί την Ουγγαρία, με τις δύο ομάδες να έχουν «ταλαιπωρήσει» πολύ την μπάλα στα ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα. Μπορεί αμυντικά να τα καταφέρνουν καλά, αλλά στην επίθεση έχουν τεράστιο πρόβλημα. Τα λίγα ως καθόλου γκολ είναι η επιλογή μας.
Τέλος στο Μινσκ η Λευκορωσία θα φιλοξενήσει την Μολδαβία στον δεύτερο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή του ομίλου και δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά αν απόψε επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Οι Μολδαβοί είναι ομάδα με… ταβάνι και εκτός έδρας αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο. Η νίκη των γηπεδούχων θα είναι η επιλογή μας.

Η πρότασή μου
Ισλανδία-Ελβετία: 2/3 γκολ
Εσθονία-Ουγγαρία: under 2,5
Λευκορωσία-Μολδαβία: 1

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed