Την ήττα 69-52 γνώρισε ο ΝΕΟΛ από το Πέρα στην Αθήνα

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η πρώτη έξοδος του ΝΕΟΛ από το νησί για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με την ομάδα του Ληξούριου να γνωρίζει την ήττα με 69-52 από τον Α.Σ. Πέρα στην Αθήνα.
Ο ΝΕΟΛ πάλεψε ουσιαστικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να μείνει σχετικά κοντά στο σκορ, ωστόσο στο δεύτερο μισό η κούραση και η αστοχία έπαιξαν το ρόλο τους για να έρθει το τελικό 69-52. Οι Σαρίκας και Ανδρικόπουλος πάλεψαν αρκετά, κυρίως στην επίθεση πετυχαίνοντας 13 και 11 πόντους αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί Κεφαλλονίτες για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Μάρκου Τζουγανάτου. Η διοίκηση του ΝΕΟΛ με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του ΑΣ Πέρα για την φιλοξενία, καθώς και όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο για να στηρίξει την ομάδα μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί».
Δεκάλεπτα: 22-16, 39-29, 52-40, 69-52
ΝΕΟΛ: (Μάρκος Τζουγανάτος), Αντωνάτος 1, Σαρίκας 13 (3), Ανδρικόπουλος 11(3), Λαμπρόπουλος, Συνοδινός 3 (1), Μπέτι, Αθανασόπουλος, Μαρούλης 11, Τρυφωνόπουλος 9 (1), Χαλκιάς, Αναστασάκης 4.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed