Πρεμιέρα με ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της Παλλικής

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν σήμερα το απόγευμα να γίνει ένα ωραίο ματς στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, όπου Εθνικός και Παλληξουριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Ο Παλληξουριακός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασε πολύ καλό σύνολο και αν οι επιθετικοί του ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια ίσως και να είχε τελειώσει το ματς από τα πρώτα 45 λεπτά. Δύο φορές ο Μπράτι, μία στο 2ο λεπτό και μια στο 12ο είδε τον Δημήτρη Μαρκαντωνάτο να του κόβει τον δρόμο προς το γκολ. Ένα γκολ που θα έρθει στο 33 με τον Μπράτι αυτή τη φορά να νικάει τον τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Εθνικός στο 44 θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αφού η καρφωτή κεφαλιά του Αραβαντινού θα αναγκάσει τον Σκαμαντζούρα να κάνει μεγάλη απόκρουση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του, ωστόσο ο Παλληξουριακός ήταν αυτός που έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν το κοντινό πλασέ του Αντωνάτου θα αποκρούσει με δυσκολία και εντυπωσιακά ο Μαρκαντωνάτος. Στο 78 οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν με ένα όμορφο γκολ του Αραβαντινού με ανάποδο ψαλίδι που δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Σκαμαντζούρα. Στο 86 το δυνατό σουτ του Λυκούδη θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου και το ματς θα τελειώσει στο 1-1, με τις δύο ομάδες της Παλλικής να παίρνουν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα τους.
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Νίκος Κουρούκλης), Μαρκαντωνάτος, Σιμωτάς, Γαβαλάς, Σαββίδης (80 Τοζάι), Μαυροειδής Χ., Αναλυτής (89 Γαβαλάς), Αδηλίνης, Μαυροειδής Ν., Μαρούλης, Αραβαντινός., Θεοτοκάτος.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπύρος Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Τζιαρτζιάνης, Ζερβός, Λούλουδας, Αρμάντο (80 Μαρκάτος Σπ.), Λαλάι, Μπράτι (87 Μπαλάσκας), Κουκουβίνος (58 Λυκούδης), Αντωνάτος (89 Ζάβαλης), Μουρελάτος Χ.

Ρεπορτάζ Γιώργος Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed