Τα OPEN MALLS θα γίνουν από τον Εμποροεπαγγελματικό

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, μετά από προσπάθεια πάνω από 3 μήνες και με τις δικές σας υπογραφές, κατάφερε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση, την ψήφιση για το πρόγραμμα “Ανοιχτά κέντρα εμπορίου”. Η πρότασή μας πέρασε και μαζί με τον Δήμο θα προωθήσουμε την υλοποίηση της πρότασης προς αξιολόγηση μαζί με άλλους Δήμους της χώρας.
Το πρόγραμμα “Ανοιχτά κέντρα εμπορίου” είναι η παρέμβαση που θα κάνει ο Δήμος στους κοινόχρηστους χώρους, στο Ιστορικό κέντρο της πόλης μας και εμείς σε ότι αφορά τους επαγγελματίες συναδέλφους. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογό μας και για τα μέλη μας, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει και θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο την Πόλη μας, κάνοντας την ακόμη ποιο λειτουργική και ποιο προσβάσιμη στους επισκέπτες στα μαγαζιά μας. Σε αυτήν την προσπάθεια βοήθησαν όλοι! Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση το Δημοτικό Συμβούλιο, το Επιμελητήριο και προσωπικά τον Πρόεδρό του Σταύρο Σπαθή.
Υ.Γ.: Δεν θα ξεχάσουμε να δώσουμε Συγχαρητήρια στο μέλος μας Ανδρέα Παντελιό για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Η ΔΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Μαρκάτος Μιχάλης
Ο Γεν. Γραμματέας, Λουκάκης Σπύρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed