Ημερίδα για τις σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία

Η Μπριτάνια Α.Μ.Κ.Ε., υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ.), διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα ενημέρωσης του κοινού με θέμα τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές των σπουδών στην Μεγάλη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία), τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6.00-9.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”, στην αίθουσα “Αντίοχος Ευαγγελάτος”.
Η ημερίδα διοργανώνεται, με δωρεάν είσοδο όσων ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν, και αφορά τόσο όσους ενδιαφέρονται για προπτυχιακές σπουδές, όσο και αυτούς ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές. Πιο συγκεκριμένα η ημερίδα αφορά μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου και τους γονείς τους, Αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ, ωδείων και μουσικών σχολών, αλλά και φοιτητές ή αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης αφορά τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια και γενικώς για το Βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης ή επιθυμούν να εργαστούν στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να κάνουν αλλαγή καριέρας. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα δοθούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται οι υποψήφιοι φοιτητές, προκειμένου να κάνουν αίτησεις σε Βρετανικά Πανεπιστήμια και να εκμεταλευτούν τις ευκαιρίες της Βρετανικής κρατικής χρηματοδότησης σπουδών. Για το εύρος των αναλυτικών πληροφοριών που θα δοθούν κατά την διάρκεια της ημερίδας, παρακαλούμε δείτε στο τέλος του εγγράφου.

Η ομιλίτρια:
Θα μιλήσει η ακαδημαϊκή διευθύντρια της Britannia, Γεωργία Ευαγγελάτου, η οποία είναι Εγκεκριμένη Σύμβουλος Βρετανικής Εκπαίδευσης από το Βρετανικό Συμβούλιο. Η Γεωργία Ευαγγελάτου είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Brunel University London, κάτοχος του Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults), και εκτός από την συμβουλευτική γύρω από ζητήματα εκπαίδευσης στην Μεγάλη Βρετανία, διδάσκει Ακαδημαϊκά Αγγλικά στο Πανεπιστήμιο του Cardiff, στο καλοκαιρινό τμήμα προετοιμασίας μεταπτυχιακών φοιτητών.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Η σελίδα του facebook event για την συγκεκριμένη ημερίδα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/217522179163184/
Για τυχόν διευκρινήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήστε με την Γεωργία Ευαγγελάτου στον αριθμό 6940608022 ή μέσω email στο georgia@britedu.eu.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed