Τα Επτάνησα στο 35ο Συνέδριο μαθητικής παιδείας

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συμμετέχει ενεργά στο 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας που διεξάγεται στην Αθήνα 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018 και διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία με θέμα: «Μαθηματικά: έρευνα και εκπαίδευση τον 21ο αιώνα», γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), με επίσημη έναρξη την Παρασκευή 7/12/2018 και χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, αρχηγοί κομμάτων, Κοσμήτορες Πανεπιστημίων της χώρας μας, ο Πρόεδρος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. κ. Ι. Σαριδάκης, εκπρόσωποι Επιστημονικών Ενώσεων και άλλων φορέων. Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συμμετέχοντας στο Συνέδριο και τιμώντας την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τα 100 χρόνια προσφοράς της στην Επιστήμη, την Εκπαίδευση, τη Μαθηματική Παιδεία, την Κοινωνία και τον Πολιτισμό, την Παγκόσμια Μαθηματική και Επιστημονική Κοινότητα, θα πλαισιώσει το Συνέδριο με Καλλιτεχνικά συγκροτήματα ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12/2018
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από την Επτανησιακή Συνομοσπονδία στην έναρξη του Συνεδρίου, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που επισυνάπτεται, και συμμετέχουν τα Χορωδιακά Συγκροτήματα:
1) Χορωδία “ΦΑΙΑΚΩΝ ΩΔΗ” της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
2) Χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής “Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ”
3) Χορωδία του Συλλόγου των Απανταχού Φαρακλάδων “Η ΕΥΓΕΡΟΣ” Κεφαλλονιάς

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2018
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από την Επτανησιακή Συνομοσπονδία μετά το πέρας των εισηγήσεων του Σαββάτου, στη δεξίωση που θα γίνει στο κτήμα «ΝΗΣΙΣ» στην Κηφισιά.
Συμμετέχουν τα Χορωδιακά Συγκροτήματα:
1) Χορευτικό Συγκρότημα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών
2) Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας “Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”
3) Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΛΑΟΠΟΛΙΣ”
Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συγχαίρει τον Πρόεδρο κ. Α. Φελλούρη και το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, τα Μέλη της Επιστημονικής και της Οργανωτικής Επιτροπής και όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση του Συνεδρίου και τους ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην Μαθηματική Παιδεία, την Επιστήμη, την Κοινωνία και τον Πολιτισμό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ – ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed