Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας

Στις 15 Δεκεμβρίου2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00΄π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής « Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ», πραγματοποιήθηκε η Γ Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και συμμετείχαν το 100% των μελών της.
Μετά την Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε ο Απολογισμός πεπραγμένων του Δ. Σ. από τον Πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Ιωάννη Παργινό, ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Μπάμπη Κοντογεώργη, η έκθεση της Εξελεκτικής Επιτροπής από τον κ. Παναγή Λυκούδη και στη συνέχεια ομιλίες αντιπροσώπων και προτάσεις για τον προγραμματισμό του έτους 2019. Στη συνέχεια ψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα πεπραγμένα, ο οικονομικός απολογισμός του 2018, οι προτάσεις και ο Προγραμματισμός του νέου Δ.Σ. για το 2019.’Επειτα ακολούθησαν η δευτερολογία του Προέδρου, το κλείσιμο της Γενικής Συνέλευσης, η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για το 2019.
Την Προεδρία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας αναλαμβάνει το νησί των Κυθήρων, βάσει του καταστατικού που κάθε νησί με κυλιόμενη σειρά αναλαμβάνει κάθε χρόνο την Προεδρία, με θητεία ενός ημερολογιακού έτους. Το 2016 που ιδρύθηκε η Επτανησιακή Συνομοσπονδία (λειτουργούσε αρκετά χρόνια πριν την ίδρυσή της με Διοικούσα Επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η ίδρυσή της) Πρόεδρος ήταν ο κ. Διονύσης Κονιτόπουλος (Ζάκυνθος), το 2017 Πρόεδρος ο κ. Θεοφύλακτος Λογοθέτης (Λευκάδα), το 2018 Πρόεδρος ο κ. Ιωάννης Παργινός (Κέρκυρα). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά των νησιών (και αλφαβητική σειρά όσων ισοψήφησαν) για το Διοικητικό Συμβούλιο δύο Μέλη του νέου Δ.Σ. από κάθε νησί και τρία Μέλη από τα Κύθηρα που Προεδρεύουν ως εξής:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος
ΣΑΡΑΚΙΝΗ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αναστασίου

ΙΘΑΚΗ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ευθυμίου
ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΕΛΠΙΔΑ του Ιωάννη

ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρίδωνος
ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ – ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΑΝΝΑ του Φιλίππου
ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του Νικολάου

ΚΥΘΗΡΑ
ΣΑΜΙΟΥ – ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννου
ΓΛΥΝΟΥ – ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρίδωνος

ΛΕΥΚΑΔΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ του Δημητρίου
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου

ΠΑΞΟΙ
ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Διονυσίου
ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Παναγιώτη

Εκλέγονται για την ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Δημητρίου
ΛΑΖΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ του Χριστοφόρου
ΔΑΦΝΗ ΕΛΕΝΗ του Χριστοδούλου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ           ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ – ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed