Σημαντικές δημοσιεύσεις στον Τύπο (έντυπο-ηλεκτρονικό) της Πολωνίας

Η Πολωνή συγγραφέας, δημοσιογράφος και blogger κ. Agniezka Zawisowska, η οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε επισκεφτεί την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, συνεχίζει να “τροφοδοτεί” τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) της Χώρας της με πληθώρα δημοσιεύσεων και αναφορών για τα νησιά μας.
Συγκεκριμένα στο τεύχος του Ιανουαρίου 2019 του μεγαλύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος περιοδικού ‘National Geographic Traveler ‘(της Πολωνίας), έχει ετοιμάσει ειδικό αφιέρωνα για την Κεφαλονιά (ως παρακάτω τα 4 αρχεία). Επίσης προτίθεται να συγγράψει βιβλίο γύρω από τα έθιμα και τον πολιτισμό των νησιών μας. Ήδη έχουν γίνει πρόσφατα (πέραν πολλών άλλων που έχουμε σε προγενέστερο δελτίο τύπου αναφέρει), οι παρακάτω δημοσιεύσεις:
https://www.anywhere.pl/article,2966,Kefalonia—dziewicza-perla-Wysp-Jonskich [in upper left corner on website you can click EN to have it in english version]
https://www.anywhere.pl/article,3089,Zakynthos-Malowniczy-Kwiat-Wschodu [Zante only in polish version]
Τα δυο τελευταία είχαν συμπεριληφθεί στο περιοδικό “Anywhere” το οποίο κυκλοφορεί στα αεροδρόμια της Πολωνίας. Οι δράσεις αυτές, λειτουργούν συμπληρωματικά και παράλληλα με άλλα μεγάλα τηλεοπτικά και ψηφιακά μέσα, όπως το “Travel Channel” το “CNN” και το “Google” και έτσι συνιστούν εξόχως αποτελεσματική διάδραση. Παρόμοιες δράσεις γίνονται και σε άλλες αγορές από τις οποίες έχουμε ικανό μερίδιο τουριστικών αφίξεων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed