Η πίτα της Χορωδίας και η παρουσία της στο Τρίτο Πρόγραμμα

Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν, αλλά και όσους παραβρέθηκαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου το Σάββατο 12.1.19 στο Κέντρο ΚΑΠΙΤΟΛ στο Φανάρι Αργοστολίου.
Τους μαέστρους, τους χορωδούς και μουσικούς, μικρούς και μεγάλους, παιδιά, γυναίκες και άνδρες, μέλη των σχημάτων του συλλόγου. Την Ματίνα Παπαγεωργίου, τον Βασίλη Περλικίδη, τον Διονύση Γασπαρινάτο, τον Γεράσιμο Πετράτο και την Ελβίρα Στρατιώτη, για την καλιτεχνική προσφορά τους στο ψυχαγωγικό-χορευτικό μέρος της βραδιάς. Όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας που απλώχερα προσέφεραν τα πολλά και πλούσια δώρα , που κληρώθηκαν ανάμεσα στα μέλη. Ήταν ίσως η πιό πετυχημένη εκδήλωση του συλλόγου μας για κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. ΚΑΛΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ΟΛΟΥΣ, στο νησί μας, στην πατρίδα μας και σε όλο τον Κόσμο.
Με την ευκαιρία αυτής της ευχαριστήριας ανακοίνωσης, ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9μμ., στο ΤΡΙΤΟ Ραδοιφωνικό Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο Μαέστρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, στην εκπομπή ΧΟΡΩΔΙΟΓΡΑΦΙΕΣ, θα κάνει αφιέρωμα στη ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και την 39χρονη ιστορία της. Θα ακουστούν αποσπάσματα από τραγούδια των δίσκων της Χορωδίας και θα μιλήσουν για την πορεία και την ιστορία της Χορωδίας ο Μαέστρος Σπύρος Θεοτοκάτος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ρωσσέτος Λούζης.

Από το Δ.Σ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed