Διανομή τροφίμων από το Φιλόπτωχο Ταμείο

Με την ευχή του Μητροπολίτου μας και προέδρου του Γ. Φ. Ταμείου της Ι.Μ. Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου πραγματοποιήθηκαν δύο διανομές τροφίμων προς άπορούς συνανθρώπους μας, στις 21/12/18 και στις 27/12/18.
Καλύφθηκαν οι βασικές ανάγκες 190 οικογενειών σε κρέας, λάδι, γάλα, αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη, μακαρόνια, ενώ διατέθηκαν και διάφορα τρόφιμα (είδη παντοπωλείου), που προσέφεραν ανώνυμοι αρωγοί του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου «Ο Άγιος Γεράσιμος», οι οποίοι με συναίσθημα αλληλεγγύης ενισχύουν όσο μπορούν τα καλάθια στα Super Market.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα εξής σχολεία, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση αγάπης και ενίσχυσης των συνανθρώπων μας, ώστε να μην λείψουν τα απαραίτητα από το τραπέζι των εορτών:
2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου
Δημοτικό Σχολείο Κεραμειών
Γυμνάσιο Πάστρας
Η συμβολή και η συμπαράσταση επώνυμων και ανώνυμων είναι ιδιαίτερης σημασίας, σε μια εποχή που όλοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Ευχόμαστε κατά το νέο έτος να περιοριστούν τα προβλήματα των εμπερίστατων αδελφών μας, ώστε να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια και το χαμόγελό τους, με τις πρεσβείες του Αγίου Γερασίμου.
Το 2019 ας είναι ευλογημένο και ευτυχισμένο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed