Κλωτσομπουνίδια στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, Αντιδήμαρχος της… πλάκας χαρακτηρίστηκε ο Διονύσης Λυκούδης

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση σε όλη την διάρκεια της συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου κατά την διάρκειά του, αλλά και μετά τη λήξη του υπήρχαν εντάσεις, προπηλακισμοί και παραλίγο ολική συμπλοκή μεταξύ αιρετών, αλλά και του απλού κόσμου.
Ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής, Διονύσης Λυκούδης, δεν κράτησε την ψυχραιμία του και με την έξοδό του από την αίθουσα πιάστηκε στα χέρια με τον Σύμβουλο της Τ/Κ Διλινάτων, Τάσο Τζωρτζάτο. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους όπου όλοι έσπρωχναν όλους στο περιστύλιο του Δημοτικού Θεάτρου δημιουργώντας ένα άθλιο θέαμα για τους περαστικούς. Δύο ήταν οι άνθρωποι που κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα και να μην τρέχουμε σε νοσοκομεία και αυτόφωρα. Ο Σπύρος Σαμούρης και ο Άγγελος Κωνσταντάκης κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και μετά από λίγη ώρα να αποχωρίσει ο καθένας από τους εμπλεκομένους για το σπίτι του. Η σπίθα που έβαλε τη μεγάλη φωτιά ήταν όταν μέσα στην αίθουσα και κατά την διάρκεια της συζήτησης περί των μπαζών που έχουν προκύψει από τα εκτελούμενα έργα στο Αργοστόλι, ο πρόεδρος των Δυαγάτων, Σπύρος Βαγγελάτος είχε έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκης. «Σκύλο που γαβγίζει» αποκάλεσε τον κ. Ανουσάκη ο κ. Βαγγελάτος, «είσαι ένα πολιτικό τίποτε» απάντησε στον πρόεδρο των Δαυγάτων ο κ. Ανουσάκης.
Στο παιχνίδι νωρίτερα είχε μπει και ο κάτοικος των Δαυγάτων, Διονύσης Γασπαρινάτος ανταλλάσοντας βολές με τον κ. Ανουσάκη, αλλά και με τον Διονύση Λυκούδη. Στη… μάχη μπήκαν και άλλοι κάτοικοι των Δαυγάτων, αλλά και ο εργολάβος, Γιώργος Βαγγελάτος, που δέχθηκε τα πυρά των κατοίκων για το χώρο που λειτουργεί κοντά στα Δαυγάτα. Κάπου εκεί και με τις φωνές όλων να σκεπάζουν αυτή του προέδρου, ο Σύμβουλος της Τ/Κ Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος επιτέθηκε φραστικά στον αναπληρωτή, Διονύση Λυκούδη λέγοντάς του ότι «είσαι Αντιδήμαρχος της πλάκας». Προς στιγμή φάνηκε ότι η κατάσταση θα εκτονωθεί εκεί, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, με τη λήξη της συνεδρίασης και την αποχώρηση του κόσμου ξεκίνησε το μεγάλο κακό όταν ο Τάσος Τζωρτζάτος προκλήθηκε από μέλος της οικογένειας Λυκούδη και ανταπέδωσε. Ο Αντιδήμαρχος, εκτός εαυτού και με ψυχραιμία κάτω του μηδενός εξαπέλυε μύδρους κατά του κ. Τζωρτζάτου ανακατεύοντας μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους κ.τ.λ. Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης εκτόξευαν και αυτοί απειλές κατά του κ. Τζωρτζάτου, εν μέσω προπηλακισμών, σπρωξιών και των υπολοίπων… φιλοφρονήσεων. Κωνσταντάκης και Σαμούρης έσωσαν την κατάσταση, που σε δευτερόλεπτα θα είχε μετατραπεί σε ολική σύγκρουση και δεν θα ήξερε ποιος βαράει ποιον και γιατί. Σκηνές απείρου κάλλους…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed