Η Ένωση Απανταχού Ιθακησίων έκοψε την πίτα της

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, συμπατριώτες μέλη του Σωματείου μας βρεθήκαμε και φέτος, στην καθιερωμένη κοπή της πίτας μας και τον απολογισμό τω πεπραγμένων του προηγούμενου έτους. Μετά τον Αγιασμό, ακολούθησε η κοπή της πίτας μας με την Πρόεδρο να κόβει των κομμάτι για ευημερία και πρόοδο των Απανταχού Ιθακησίων. Το μέλος του συλλόγου μας κυρία Έστα Ράζου, έκοψε το κομμάτι αφιερωμένο στην Παναγιά μας την Καθαριώτισσα με την ευχή να μας οδηγεί πάντα η Χάρη της.
Η Γ.Γραμματέας της Ένωσης κυρία Ελένη Μπουτσελάκου, έκοψε το κομμάτι της βασιλόπιττας, ίσως με την σημαντικότερη ευχή, να έχουμε όλοι υγεία.
Ακολούθησε η Ταμίας μας κυρία Ελπίδα Κονιδάρη, η οποία με τις ευχές της για καλή χρονιά, κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν να ενισχύουν τον σύλλογό μας υλικά και ηθικά γιατί έχει προσφέρει σημαντικό έργο τόσο στον Φιλανθρωπικό όσο και στον Πολιτιστικό τομέα και πρέπει να συνεχίσει.
Ο τέως Πρόεδρος της Ένωσης κος Διονύσιος Τσιντήλας, υπέρ υγείας των ναυτικών μας και ευημερίας όλων των Ιθακησίων.
Στη ζεστή γιορτή μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό:
O Έπαρχος Ιθάκης κύριος Σπύρος Τσιντήλας
Ο Αντιδήμαρχος Ιθάκης κύριος Λουκάς Αναγνωστάτος
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Λεύκης και Αγίου Ιωάννου Ιθάκης, κυρία Μαρία Αργύρη
Η Γενική Γραμματέας του Κέντρου Οδυσσειακών Σπουδών κυρία Μάχη – Παϊζη Αποστολοπούλου
Η Γενική Γραμματέας της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας κυρία Άννα Αλεξανδράτου – Δελαππόρτα
Χαιρετισμό απέστειλε με σχετική επιστολή του ο Δήμαρχος Ιθάκης κος Διονύσιος Στανίτσας

Το φλουρί της μιας πίτας μας έπεσε στο κομμάτι που έκοψε για τον Δήμο Ιθάκης ο κος Λουκάς Αναγνωστάτος, και όπως σχολίασε η Πρόεδρος του συλλόγου μας, «Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μια καλή χρονιά για όλο νησί και τους Θιακούς».
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ Η ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΣ.

Μετά τους χαιρετισμούς, η Πρόεδρος διάβασε τον απολογισμό των Διοικητικών Πεπραγμένων του έτους 2018, ενώ μοιράστηκε αναλυτική κατάσταση με τον οικονομικό απολογισμό του 2018 στα μέλη μας.

Ακολούθησε διάλογος, όπου συζητήθηκαν προτάσεις δράσης του συλλόγου μας για το μέλλον.

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δείχνοντας έτσι ότι αναγνωρίζουν τον κόπο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και στηρίζουν το έργο της Ένωσης που συμπληρώνει σύντομα τα εκατό χρόνια αδιάλειπτου προσφοράς στην Ιθάκη.

Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά,
ΥΓΕΙΑ!
ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣΙΟΥΣ!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed