Δεν είχε… ψυχή να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και βγαίνει σήμερα να μας πει για τα παραsites ο πολιτικά αποτυχημένος Βαγγέλης Κεκάτος

Μας συστήθηκε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ως Αντιδήμαρχος Υγείας και η μισή αίθουσα έβαλε τα γέλια, με την άλλη μισή να βάζει τα κλάματα για το κακό που έχει βρει την Υγεία στην Κεφαλονιά επί της αντιδημαρχίας του.
Ο πολιτικά αποτυχημένος «Αντιδήμαρχος Υγείας», Βαγγέλης Κεκάτος εξέδωσε σήμερα ένα μανιφέστο, το οποίο έστειλε μόνο στα φιλικά προς αυτόν ή προς το Μέγαρο ΜΜΕ της Κεφαλονιάς για να μας πει τι; Ότι υπήρξε, κατά κοινή ομολογία, ως πιο αποτυχημένος Διοικητής Νοσοκομείου που πέρασε από το Γ.Ν. Κεφαλονιάς και από το Μαντζαβινάτειο; Ότι δεν είχε ιδέα περί των ΚΕΠ Υγείας στην Κεφαλονιά. Ότι επί της «αντιδημαρχίας» του εδώ και εννέα σχεδόν χρόνια δεν κατάφερε να ψελλίσει κάτι για την Υγεία στην Κεφαλονιά; Στο τέλος του μανιφέστου του όμως φταίνε οι άλλοι και όχι αυτός. Προς Θεού, δεν φταίει αυτός! Τα παραsites φταίνε που καταγράφουν την αποτυχία του σε όλα όσα έχει ανακατευτεί (Τουρισμός, Υγεία, Πρόνοια κ.τ.λ.) όλα αυτά τα χρόνια ως Αντιδήμαρχος. Δεν γράφουμε άλλα και σταματάμε εδώ για να μην βάλει τα κλάματα, διότι είναι και… ευαίσθητος χαρακτήρας.
Υ.Γ.: Την επόμενη φορά κ. Αντιδήμαρχε που θα πάτε στην Έκθεση του Ντουμπάι να μας φέρετε λίγο μπακλαβά Τουρκίας, αυτό ντε, που διαφημίζατε πέρσι ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κεφαλονιάς!
Υ.Γ.2: Μην αλλάξετε το τροπάριό σας κ. Αντιδήμαρχε και ξεκινήσετε να μας στέλνετε δελτία Τύπου από τα ταξίδια σας ανά την παγκόσμια επικράτεια. Δεν ασχολούμαστε με τα ταξίδια του παρά-Αντιδημάρχου πικ-νικ και εκδρομών!

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed