Π. Δρακουλόγκωνας: «Κανένας δεν με ενημέρωσε για την παρουσία του Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά»

Δεύτερο κρούσμα θεσμικής εκτροπής ανακαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι, εκ μέρους της ΝΟΔΕ και της προέδρου της, αφού ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, εξέφρασε τα παράπονά του προς την ΝΟΔΕ, αλλά και την στήριξή του στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή.
Συγκεκριμένα, μετά το πρωϊνό μας ρεπορτάζ αναφορικά με την μη επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Επιμελητήριο, ο Αντιπεριφεριεάρχης επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και εξέφρασε τα παράπονά του ότι ήταν ο πρώτος που υπέστη την θεσμική εκτροπή από την τοπική ΝΟΔΕ και την πρόεδρό της. «Κανένας δεν με ενημέρωσε για την παρουσία του κ. Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά, κανένας δεν με ειδοποίησε για να συναντηθώ μαζί του. Από τα ΜΜΕ έμαθα ότι επισκέφτηκε κάποιες Υπηρεσίες στο Αργοστόλι πριν από την πολιτική συγκέντρωση της κας Κράτσα στην Βιβλιοθήκη. Επίσης από τα ΜΜΕ έμαθα ότι εκτός από την Περιφέρεια ο κ. Κεφαλογιάννης δεν επισκέφτηκε ούτε και το Επιμελητήριο. Θα πρέπει να μάθουμε υπεύθυνα αν η παρουσία του στο νησί μας ήταν καθαρά πολιτική ή είχε και άλλου είδους χαρακτήρα. Το Λιμεναρχείο. η Πυροσβεστική και το Δημαρχιακό Μέγαρο ήταν στο πρόγραμμα του κ. Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Πολιτική ή όχι η επίσκεψή του; Παράλληλα, θέλω να συμπαρασταθώ στον Σταύρο Σπαθή και στα μέλη του Επιμελητηρίου που επίσης αγνόησε ο κορυφαίος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας», μας είπε ο κ. Δρακουλόγκωνας.

Σας παρουσιάζουμε το επίσημο δελτίο Τύπου που στάλθηκε από την ΝΟΔΕ με αφορμή την παρουσία στο νησί μας του κ. Κεφαλογιάννη:
Με αφορμή την παρουσία του κ. Μ. Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά για την εκδήλωση της κας Ρ. Κράτσα το απόγευμα της Παρασκευής 22-02-2019, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, στο Αργοστόλι, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κεφαλογιάννης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις:
1) Με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Ριζοσπαστών 22- Αργοστόλι) στις 15:15
2) Στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου στις 15:45
3) Στην Πυροσβεστική στις 16:15
4) Στην Μητρόπολη Κεφαλληνίας στις 16:45
5) Στα γραφεία της Ένωσης Πολυτέκνων στο Αργοστόλι στις 17:10
6) Στο Δημαρχιακό Μέγαρο στις 17:40
Στις 18:15 ο κ. Κεφαλογιάννης θα βρεθεί ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κας Ρόδης Κράτσα, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη.
Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης,
Γιάννα Κουλουμπή

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed