Την… παρέμβαση του Υψίστου ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, μετά τα πολλά καλά λόγια που ακούγονται για το πρόσωπό του

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές απέχουν δύο μήνες και κάτι και αρκετοί είναι εκείνοι που αρχίζουν να λένε καλά ή κακά λόγια (ανάλογα με την περίπτωση) για τους υποψηφίους που θα λάβουν μέρος σε αυτές.
Ένας από τους υποψήφιους εκ νέου θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος αποτελεί το «βαρύ χαρτί» του ψηφοδελτίου της ΑΝΑΣΑ του Θόδωρου Γαλιατσάτου στο νησί μας. Ο Σπύρος Γαλιατσάτος επικρίθηκε από αρκετούς όλο σχεδόν το διάστημα της θητείας του για αυτά που έκανε ή για αυτά που δεν έκανε ως Αντιπεριφερειάρχης. Ακόμη και από τον χώρο που τον ψήφισε άκουσε κριτική και σε μερικές περιπτώσεις αυτή ήταν σκληρή. Το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί πολύ σκληρή κριτική από τον πρόεδρο της Κοινότητας Νυφίου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Σπύρο Βανδώρο. Σήμερα ο κ. Βανδώρος με επιστολή του αποθεώνει τον κ. Γαλιατσάτο για το έργο του. Κρύβει κάτι αυτή η αποθέωση ενόψει εκλογών; Πάντως, ο Αντιπεριφεριάρχης ζητά την βοήθεια και την παρέμβαση από τον Ύψιστο, αφού δεν μπορεί να βγάλει άκρη από τις… περίεργες συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed