Δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαζαράκη, αθώος κρίθηκε από το Εφετείο Κακουργημάτων για την κάρτα υγείας της ΕΠΟ

Εδώ και τρία σχεδόν χρόνια κρατάει αυτή η… κολώνια, ωστόσο σήμερα έρχεται η διακαίωση για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ και πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Μαζαράκη, αφού το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον έκρινε αθώο.
Αντίθετα, ένοχοι κρίθηκαν οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και οι Γιώργος Σιντόρης και Γιάννης Οικονομίδης για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Η υπόθεση αφορά το πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, το οποίο υπεγράφη το 2005, αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε, με την ΕΠΟ όμως να συνεχίζει να πληρώνει για αυτό. Οι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρης Καραμελίδης και Νίκος Προύντζος, για τους οποίους ο Εισαγγελέας έδρας είχε εισηγηθεί την ενοχή τους, κρίθηκαν αθώοι. Ο Βαγγέλης Μαζαράκης ξέσπασε μετά την αθωωτική απόφαση και στον λογαριασμό του στο facebook έγραψε: «Αλήτες της Αριστεράς ΑΘΩΟΣ και με δικαστική ομόφωνη απόφαση σε δικό σας δικαστήριο». Η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μεγάλη νίκη και κατά του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον οποίο ο κ. Μαζαράκης είχε προσωπική κόντρα. Αθώος και… λευκός ο κ. Μαζαράκης είναι έτοιμος να επιστρέψει από θέση παράγοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Θα το δείξει ο καιρός.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed