Μεγάλη προεκλογική ανατροπή στον Δήμο Ληξουρίου, ο Σπύρος Παγώνης υποψήφιος με την ΑΝΑΣΑ στο περιφερειακό

Μέχρι πριν από λίγες ώρες και μετά την διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Ληξουρίου, Σπύρος Παγώνης, θα ήταν ένας από τους υποψήφιους Δημάρχους στο Ληξούρι.
Ωστόσο, σήμερα φαίνεται ότι ανατρέπονται τα πάντα, αφού ο κ. Παγώνης δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ του Θόδωρου Γαλιατσάτου. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης θα τον ανακοινώσει και επίσημα στην επόμενη επίσκεψή του στην Κεφαλονιά. Αυτή η ανατροπή φέρνει τα πάνω-κάτω στην Παλλική, μια και όπως ακούγεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατεβάσει δημοτικό συνδυασμό, αλλά θα στηρίξει (κρυφά ή φανερά) κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες. Με το ΚΚΕ του Δημήτρη Μαντζουράτου αποκλείεται να συνεργαστεί όπως και με τον εκλεκτό του Μεγάρου, τον Γιώργο Κατσιβέλη. Απομένουν ακόμη δύο υποψήφιοι προς διερεύνηση. Κυριακή κοντή γιορτή και μετά τα καρναβάλια αρχίζει ο… αγώνας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed