Πτώμα 45χρονου άνδρα ανακάλυψαν οι άνδρες της Αστυνομίας του Ληξουρίου σε συγκρότημα βιλών στην Κουνόπετρα

Μπροστά σε ένα όχι και τόσο ευχάριστο θέαμα βρέθηκαν χθες απογευματινές ώρες οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ληξουρίου, που σε συγκρότημα με βίλες στην περιοχή της Κουνόπετρας βρήκαν νεκρό άνδρα περίπου 45 ετών.
Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία ο άνδρας αυτός ήταν Ινδός στην καταγωγή και εργαζόταν επί πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο συγκρότημα. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού δεν υπήρχε ίχνος πάλης για να μιλάμε τώρα για ανθρωποκτονία. Ο 45χρονος Ινδός ήταν γνωστός στους κατοίκους της Παλλικής για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, αφού πολλές φορές είχε επισκεφτεί το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν από τον θάνατό του. Το πτώμα βρέθηκε γυμνό από τη μέση και πάνω. Η σωρός μεταφέρεται αυτή την ώρα στην Πάτρα για νεκροψία νεκροτομή και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ινδίας για να μεταφερθεί και να ταφεί στην πατρίδα του. Η υπόθεση λογικά θα μπει στο αρχείο, από την στιγμή που δεν φαίνεται στον ορίζοντα η περίπτωση της ανθρωποκτονίας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed