Φτώχεια καταραμένη, χωρίς ιδέες και με ανύπαρκτο θέαμα πραγματοποιήθηκε το σημερινό καρναβάλι στο Αργοστόλι

Το φτωχότερο καρναβάλι από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αργοστόλι, αφού οι ιδέες δεν υπήρχαν, το κέφι έβγαινε με το ζόρι και η οργάνωση ήταν ένα κανονικό μπάχαλο.
Άρματα, μασκαράτες και κόσμος έγιναν ένα κάποια στιγμή με τον φόβο να προκληθεί ατύχημα, αφού αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Ωστόσο, τα πληρώματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιαστούν όσο καλύτερα μπορούσαν στο σχετικά αρκετό κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία και τους γύρω δρόμους. Φέτος αποδείχθηκε περίτρανα ότι μόνο το Ληξούρι μπορεί να διοργανώσει καρναβάλι, ότι η Κεφαλονιά δεν αντέχει δύο καρναβάλια και μάλιστα την ίδια ώρα. Ήταν ομολογουμένως φιλότιμες οι προσπάθειες του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελου Κωνσταντάκη, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε, δεν πλησίασε καν αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Η βασίλισσα ωραία και λαμπερή, αλλά το καρναβάλι στο Αργοστόλι ήταν μια αποτυχία…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed