Προς τους υποψηφίους ή απλούς ψηφοφόρους του Παρίση που… δάκρυσαν από το θέαμα στο Καρναβάλι του Αργοστολίου

Δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος μετά την χθεσινή δημοσίευση του ρεπορτάζ και όχι άρθρου, όπως κάποιοι έγραψαν, που αναφερόταν στο χθεσινό Καρναβάλι του Αργοστολίου, όπου κατά την γνώμη μου δεν έπιασε τα στάνταρς άλλων ετών.
Κανένας από την καρναβαλική επιτροπή και κυριότερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, δεν επικοινώνησε μαζί μου για να διαμαρτυρηθεί για τα γραφόμενά μου. Όπως κανένας δεν επικοινώνησε από την Αστυνομία για να διαψεύσει αυτό που έγραψα περί… μπάχαλου την ώρα της παρέλασης των αρμάτων και των μασκαράτων. Αντίθετα, ορισμένοι, με πολύ προκλητικά και προσβλητικά σχόλια, δηλώνοντας μάλιστα υποψήφιοι ή απλοί ψηφοφόροι της παράταξης Παρίση, σχολίασαν το ρεπορτάζ μου. Θέλω να πληροφορήσω όλους αυτούς πως ούτε ναρκωτικά παίρνω ούτε φαντασιώσεις έχω ούτε λασπολογώ ούτε πληρώνομαι για κάνω τα ρεπορτάζ μου. Εγώ είδα για άρματα μία μπανάνα, έναν καρνάβαλο κλόουν και έναν μάγειρα να περιφέρονται στο σαμποδρόμιο της πλατείας χωρίς την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ και της σάτιρας. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη τα ρεπορτάζ μου για τα καρναβάλια του 2012, του 2013 ή του 2017 που ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει στο Αργοστόλι με κέφι, σάτιρα και χωρίς παρενέργειες, όπου εκθείαζα τον Κωνσταντάκη και την ΚΕΔΗΚΕ. Τότε μάλλον έπαιρνα ναρκωτικά, είχα φαντασιώσεις, δεν λασπολογούσα και φυσικά τα… έπαιρνα από την καρναβαλική επιτροπή. Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα καρναβαλικό ρεπορτάζ και πως το είδε ο συντάκτης του κειμένου από μια πολιτική ανακοίνωση, τότε δεν φταίω εγώ για αυτό.
Υ.Γ. Στο Ληξούρι φέτος, σε ένα από τα καλύτερα καρναβάλια που έγιναν ποτέ, που το έγραψα στο ρεπορτάζ μου, υπήρχε άλλη Δημοτική Αρχή, άλλη ΚΕΔΗΚΕ και άλλος Κωνσταντάκης. Ρε που έχουμε μπλέξει…!!!

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΚΛΟΠΗ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed